Sveiki dar karta vėl aš su savo aptrinta audi. situacija tokia: Paskambinu aš į draudimą ir jie man pasiūlo servisu sąrašą kuriame gali nustatyti žalą. Artimiausia buvo Auto akstė į ja ir nuvažiavau, nufotografavo ir tiek. Po keliu valandų skambina ir sako kad žala įvertinta 680lt bet kadangi kaltininkas nerastas tai taikomas - fračyzas 375 lt ir lieka apie 300 litu. biški mažoka kai žinant, kad reikia perdažyt buferi ir pakeisti galinį žibintą. tapati vakarą pereinu per kiemą kuriame prarėžė man galą ir randu VW golfa kurios spalva ir buve įbrėžimai ( šviežiai užpakliuota ir nupusta balionėliu panašia spalva)ant durelių atitinka man ir keliom mašinom dar paliktus ibrėžimus + nufotografaves vežes tos mašinos kuri ir buvo kalta ( aišku vežios atitinka). nuvažiuotju i policija parašau antra paaškinima kuriame nurodau įtarimus ant butent to golfo kurio savinke kategoriškai teigia,jog mašina tuo metu buvo Marijampoleje. ( kas belieka sakyt kai pabėgi iš įvykio vietos) Dabar sėdžiu laukiu kol policija kažką išsiaiškins ar draudimas kažką naujo papasakos. Situacija tokia gal kokiu patarimu turite?
P.S. gal žinote kur galėčiau pigiau persidažyti galini buferi ir rasti (naujas ar naudotas Audi A6 C5 universalo FL galinius žibintus)pasikeist reikia abu nes ir kita jau kai pirkau skilus truputi buvo tai tuo pačiu, kad nesiskirtu atspalviai. Žinoma nepalengvinant piniginės per daugiausiai.
Ačiū