As nzn kuri cia tomas 5 bmw paeme, bet draugelio 530 2000metu kaip seimyniniu auto tai nusivyliau - man ziaurus minusas pasirode labai aukstai viduje iskelta ir zema bagazine
net ir i a4 avant jau nekalbu apie passata sudedam daugiau kai reikia kur vaziuoti
is tech puses nieko per daug komentuoti negaliu. tikiu kad smagus vairuoti
bet man per daug nepraktiskas 
mano 2002m, tai realiai tas pats modelis, tik FL. Vietos viduje pakanka tikrai

Po A8 jaučiasi didelis jos kiekis. Aišku pas Passat ar Octavią naujausią daugiau, bet man užtenka. Važiavimas smagus.
Negalime peikti kitos markes automobilio, bet kas sueina su BMW remontu, tikrai patvirtins, kad nera ten nieko ispudingo, kas butu geriau uz Audi, vaziuokle sudetinga, pastovios bedos su siurbliu elektrine dalim, galvu perkaitimu. Detaliu kainos taip pat kai kuriu varikliu laaabai ispudingos, kad ir termostato kaina apie 200lt ir dar jie statomi po du ant variklio. Naujesni nuo 2006m. ta pati grandiniu sistema, kuriu pakeitimas niekuom ne lengvesnis, kai sulygini nelabai jie ten kuom skiriasi nuo Audi, tik kai vienas modelis atsibosta, visai idomu pabandyti ir kitoki.
3.0d vs 2.5tdi net nesinori lyginti

Važiuoklės apylygės remontavimo kainomis ir sudėtingumu, automatai pas BMW geresni. Mano pasirinkimas buvo E39, o ne A6 C5, kurios varikliai nėra labai jau patikimumu pasižymintis, remontuojasi NEPIGIAI. Sąnaudos pas bu panašios. Vienintelis audi pliusas - quattro, bet už panašią kainą neradau nieko, kas patrauktų mano akis