Esu aš ir senbuviai tiek padarę, kad tikrai ne mus mokyti. Problema tame - kad nebuvo kas pavadavo ir pratęsė mūsų pradėtus darbus, o tik kitų žmonių rankose viskas užgeso. Tai ar tikrai man ir kitiems senbuviams reikia mokytis? Ar tikrai mes kalti? O gal kalti labiau tie kurie liko, nepavežė? Nors čia jų nekaltinu, tik bandau leisti suprasti situaciją.
ar as tau ir kitiem senbuviam sakau ,kad reik mokytis?kaip kolektyvas normalus nera mutilu tai ir gaunas viskas ok. o kaip atsiranda nevienas ir nedu tokie kurie nera pilni audi fanai arba ale gudresni uz ta naujoka ir dar pasipizdavoja taip ir gaunas .ir ne as vienas rasiau ,kaip naujas ateina uzduoda klausima ir pasipila nekurk naujos temos ieskok info bla bla .ar sunku parodyt nuoroda,o ne uzsipult zmogely.ir kartais ieskai ir nerandi butent ko klausei. galima pasiskaityt kitus forumas nu nera ,kad pizdavotu zmogaus nemates.dabar kas tau bajorai pvz.ateitu nepazystamas sakytu tu balvonas kaip reguotum.koks pazystamas taip pasakytu priimtum kaip bairy ir tuo baikta butu.p.s ir sakai nemumis mokyt. visi mes mokomes vieni is kitu gali ateit naujas zmogus ir jis bus protingesnis uz ta senbuvi ir daugiau tures ideju.o tu tai pastatai nemus mokyt.jau jus auksciau taip iseina o likusiem sa
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)