Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 2033712 kartus)

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #20075: 2013 Sausio 07, 15:13:47 »
o cia jau galima padaryti ir artimaiusio MM tema - "masinis naujokų susirinkimas"

galimas scenarijus:

taigi "naujokai" rinkitės, jūsų bus daug, jūs busite drasūs, bus keli "senbuviai", bus miesto koordinatorius. ramiai atsisedus bus galima išklausyti visų jūsų konkrečių PASIŪLYMŲ, pirštu rodant i "senbuvi" ji bus galima sugėdinti uz nederamą elgesi ir t.t. ir pan. po viso to ramiai pasisnekėti, pasitarti ir susitarti.

manau tikrai toks MM duotų naudos, na o koordinatorius (cia nekalbu uz ji, bet isreiskiu savo nuomone ir vilti) tikrai bus atviras konstruktyviai kritikai, konkretiems pasiulymams ir idejoms. manau kad jis netgi laukia to.

na galbut ir naudingas butu, bet mano nuomone tai jis nepasiteisintu - manau kad dauguma neturi tiek drasos (o gal noro) vel atvaziuoti ir pasakyti kodel nesilanko pastoviai ir kas butent jam netinka :V bet cia tik mano nuomone. jei vis tik as klystu ir toks mm pasiteisintu, mano manymu butu kone stebuklas, kuri vertinciau tik (y) :applause: