Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 1794802 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #18650: 2012 Spalio 15, 15:26:20 »
na, tokių pisulkų ir filmukų yra ne viena, tai jom visom netikėti?
na, bet rusofilo niekaip neperkalbėsiu, tai čia tuščiai stengiuosi. Aš verčiau pabūsiu atsargus šitoj vietoj, nes mes kaip ir žinom savo kailiu, kad rusas nelabai prognozuojamas.

As jau tau sakiau, joks as rusofilas  :-], tik skirtingai nuo jusu daugumos ziurinciu i juos kaip i kosmara, nors ten net nebuve ir visa informacija tik is laikrasciu ir TV, man yra teke ten ir gyventi, vazineti po ja visa, prekiauti su jais ir as turiu gan tvirta nuomone apie juos. Kad mes nuo ju taip lengvai sugebejome atsiskirti ir neduok dieve ten atgal sugryzti, tai faktas, bet kokia cia vyksta demagogija ju atzvilgiu tai  :facepalm: Jeigu kai kurie valdzios vyrai galvotu placiau, suprastu , kad kaiminysteje mes turime ne tik priesa, o labai didele beveik neuzpildoma rinka, i kuria ilysti bando visas pasaulis.Kad mes galejome buti tik tranzitine salimi rusu dujoms ir tik pelna is to gauti nieko neinvestuojant irgi faktas.