Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 2034963 kartus)

Neprisijungęs Juodux

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #12850: 2011 Birželio 28, 14:02:02 »
Na jei atvaziuotu savininkas iki mano darbo, pasijungciau ji prie kompo. Labaidaug ju atsuktu buna, kone visos :D taciau kas gerai, kad salyginai gandaug parodo ir tikra rida jei nelindo atsukineti ridos i kuro siurblio.
Seip masinos nieko, tik kad lietuvoja jos pasiektos totaliai nuvarytos. Jei pavyks rasti tokia, kuri netures daug problemu, arba jos nebus "gilumines" ir ziauriai brangios - bus neblogai.
Siuo metu is pazystamu niekas nepirko tokios (neieskojom) tad sios dienos skelbimai man nepazystami, nes kai kas perka is savu kuri modeli - tenka kone visa Lietuva ir visas galimas masinas prasiziureti, praskenuoti ir t.t. :D
Aciu isamiai. O siaip gerai, kad nesi mates turbut nemeluoja, kad pusmeti LT. Sestadieni dirbi ar driftus ziuresi ? nes as sestadieni ryte planavau pats Kaune pasirodyt ir kazkiek ta automobiliuka paklibint. Kas liecia rida tai - variklis pats pasakys ar ji didele ar ne. Man svarbu kad nebutu uzmustas. Atsukineja tai zinau kad visas.. tipo tai kazka duoda...