Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Šiltojo sezono atidarymas su audi automobiliais Kėdainiuose.  (Skaityta 62778 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Tai pvz aš nematau, kad čia kažkas kažkuom būtų nepatenkintas, ko čia Marius išvis pradėjo isterikuoti ir galvoti, kad kažkas čia kažką puola... :V
na kazkas tai keleta puslapiu atgal buvo repliku numetes kad vadyla veiloks. prie manes irgi kiek gyvai prieje buvo is daugumos isgirdau kad tipo R8 sudraskyciau, nu juokingai tokie ju pasakymai skambejo :D negi zmones neraukia kad 260 vs 420 atsakymas iskart aiskus :D tai va zmogu ir sunervino tokie bazarai ;) man irgi nervintu jei koks su guoliu 1.6d sakytu kad mane sudraskytu :D

Viskas čia Aurimai ok, nereikia iškart tiesiogiai suprasti, tiesiog buvo perfrazuoti kelių žmonių žodžiai, kuriais kai kuriais atvejais galėjo ir puikiai patikėti renginyje buvus... :) Pvz man su R8 tikrai būtų ne lygis saulę piešti ar pan., yra kitų būdų parodyti, kaip ji eina. Na bet čia jau tikrai nesileiskim į tolimesnius komentarus ir nebegrybaukim, nes vėl P. Marius pradės kibti "prie aksesuarų nuo prabangesnės audi" ;)