Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 2108812 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #13775: 2011 Rugsėjo 26, 15:37:32 »
Jei visi pasisako, tai tuo metu kai as pirkau irgi nebuvo is ko rinktis, vos kelios 3.6 automatai tebuvo, mechaniniu nei kvapo, o 4.2 irgi, net rimtai i tas neziurejau, kol gavau pasiulyma be jokio skelbimo iskart upas atsirado pirkt :-]

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13776: 2011 Rugsėjo 26, 15:52:31 »
Na jo, antros mašinos kai ieškojau esamoji buvo apžiurėta kaip pats pirmas pasitaikęs varijantas, apžiurejęs pasakiau NEIMSIU, po kelių menesių apžiurėjus dar kelis varijantus grįžau ten, nuo kur pradėjau...

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13777: 2011 Rugsėjo 26, 15:55:24 »
nu gerai, gerai... :D as tai paprasiau kad sveicarijoj pazistamas pasidairytu, nes pirmoji ir is tos salies buvo, bet isigijau ta pirma aikstelej jau parvaryta su visais ismuitinimo dokais... o dabartine galima sakyt pagal uzsakyma atvezta :-] nes i lietuviskas kazkaip nebuvo noro dairytis

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13778: 2011 Rugsėjo 26, 16:46:35 »
anoniminiu veskininku susirinkimas (laikas: nezinomas, vieta: garazas) :D

Suseda visi ratu, susikabina rankomis... ir pirmasis prakalba:
-Sveiki, esu Jonas.
Visi choru atsako:
-SVEEEEIKAAS JOOOONAI!
Jonas toliau pasakoja savo istorija:
-Jau dvi dienas nevartoju (suprask, nevairuoju V8);
Visi palaikomai paploja, kiti draugiskai patapsnoja per pecius nutaise supratinga ir pilna skausmo zvilgsni, o Jonas tesia toliau:
-Vartoti pradejau (suprask - vairuoti V8) pries penkis metus. Kai to paragavau nebebuvo nei vienos dienos, kad nevartociau. Tai surijo visas manao santaupas, veliau pinigus emiau skolintis, pardavineti namu apyvokos daiktus, man buvo vis negana ir negana, reikejo dar ir dar.... nuo manes nusisuko zmona..., tai isarde mano seima, bet sustoti vistiek negalejau.....;
Kaskam saleje neislaiko nervai ir pratruksta raudoti asarom puldamas ant zemes:
-Ir man tas pats! Ir man taip buvo...;
Kiti susirinkimo nariai tuo tarpu sako paguodziancius ir darasinancius zodzius...

A tai kaip jums vaizdelis ? :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 26, 16:48:19 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13779: 2011 Rugsėjo 26, 16:49:02 »
Aš esu Ričardas... (v)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13780: 2011 Rugsėjo 26, 16:50:04 »
SVEEEEEEIIIIIIKAS RIIIIICAAAARDAI....

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13781: 2011 Rugsėjo 26, 16:55:11 »
kada vel pradesi vartot Ričardai...? :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13782: 2011 Rugsėjo 26, 17:02:11 »
as tai usikodavau ir dvejus metus (beveik) nevartoju......

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13783: 2011 Rugsėjo 26, 17:06:54 »
Man pasiūlė Norvegas pavartoti, dar 2006 vidury. Pasiūlė puikias salygas, kainą ir davė pradžioje net be pinigų...
Aš labai skeptiškai į tai pažiūrėjau, bet negalėjau atsisakyti pavartojimo (v) Žinoma pasiūlymą primėmiau, nepaisant kad buvau katik prisikėlęs šią mašiną, dar dažais kvepėjo...

(atleisk man coupe) bet ji nuo tos dienos pradėjo kieme smegti į žemę, nes vis vartojau ir vartojau...
Tada nuspredžiau parduoti coupe, motyvuodamas kad neva man jos nereikia, kam man dvi mašinos ir t.t. nors tiesą sakant prisipažinsiu - pardaviau tam, kad galėčiau kuo daugiau vartoti :/
Tada teko proga nupirkti vienai ir tokia masina, taciau jos buvo 4,2, o mano tik 3,6.
Jauciausi labai blogai, buvo lomkes, nemiegojau naktinis, blaskiausi... Viena diena apsivartojus savo silpnaja, gavau skambuti is kad galiu gerom salygom perpirkti... Tada gerai uzvartojau!!!!!!  :G :G :G :G savo pardaviau ir beabejo nupirkau rimtesnes koncentracijos gėrį  :H tas geris buvo toks, kad jei ne Gedzio, tai butu buvus auksciausios koncentracijos. Man tai suteike sparnus pavartojus  :G :G

Bego metai, vartojau ir vartojau, niekaip negaliu atsisakyti sios ligos... Suvartojau ja taip normaliai

Supratęs kad daugiau nebegalėsiu vartoti, vėl pradėjau nemiegoti... Dabar isledau visus pinigus ir savo ir kaimyno... Ir draugo ir nepazystamu...
TAM KAD DAR GALECIAU PAVARTOTI  :H :H :H :G :G :G

ATLEISKITE... neišlaikiau daugiau tai savyje....  (z) (z) (z) (z) PRAŠAU PRIIMTI MANE TOKS KOKS ESU...  :G :G :G

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13784: 2011 Rugsėjo 26, 17:12:54 »
(Bego metai, vartojau ir vartojau, niekaip negaliu atsisakyti sios ligos... Suvartojau ja taip normaliai

ATLEISKITE... neišlaikiau daugiau tai savyje....  (z) (z) (z) (z) PRAŠAU PRIIMTI MANE TOKS KOKS ESU...  :G :G :G

ale tu ir lindynese kokiose lankeisi ! matosi, kad tokiu paciu irstva, fone dar viena matosi....

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13785: 2011 Rugsėjo 26, 20:13:08 »
Sveiki, esu Grishman,
Vartoti pradėjau prieš 7 metus, nekaltai norėjau pavartoti kaip visada Audi 100/200Q 10V bet dileris, tralo savininkas iš Utenos pasakė kad šiandien šito neturi, bet yra kaikas įdomesnio......
Iki tol privengiau adatų t.y stipresnių preparatų, bet likau itikintas geros buklės išskirtines spalvos salonu ir mintimi kad visada galėsiu parduoti..... kurgi ne....
pirmas, antras mėnuo... antra mašina, sunku prisiminti tuo visus metus ir gilintis į visas išlaidas, mėnesius praleistus garaže, problemus su kelių policija...
Bandžiau taikyti Metadono programą,  vartojau visokius pakaitinius dalykus bandyta ir S8 V10 ir A8 D4 4,2, A6 C7,

šiek tiek padėjo A2 1,2 TDI - trumpam pavartojus kuriam laikui net buvau pamiršęs kur palikau V8, ir tuomet kai gyvenimas vėl atrodė gražus kai po 7 metų pasijaučiau laisvas, nepriklausomas, pradėjau skirti spalvas, kvapus, dieną nuo nakties, dangaus mėlynumą, sniego baltumas, nustojo tapatintis su visai keturiais šonu slystančiais ratais... tomet kažkas nutiko....
viskas ką prisimenu, kad pabundu menkai apšviestame garaže, su įrankiais rankose, bekeisdamas tos prakeiktos velnio išperos visas pakabos gumas, stabdžių diskus, perrinkinėdamas suportus, kečiant rankinio trosus, naujus ratus, poliruodamas kėbulą.... ir tap visą savaitę, miego trūkumas, nudaužtos rankos, juodos panagės,  sapnuojami dalykai ir realybė susimaišė, sunku buvo atskirti, viskas kaip per miglą, i savaites galą jau lekiau link Rygos su pilnu baku valdiško kuro, sekanti savaitė vėl kaip per miglą, naktines svetimo miesto gatvės, senamiestis, ryškios šviesos, neaškios praeities Auto Union šmėklos, kilometras po kilometro....

po savaitės vėl pabudimas - kažkur netoli LV/LT sienos, kelkraštyje, stovinčioje mašinoje, beviltiškai su stiklinėm akim ir maniakiniu užsispyrimu bandant užkurti užgesusią mašiną, negailėstingai kankinant neseniai pakeistą starterį, kažin kiek dar naujai priktas akumas butų kentejęs jei neišsisklaidytų apsvaigimas ir laiku nepamatyčiau, kad bakas visiškai tuščias.....

Artimieji nusisuko, bankai reikalauja grąžinti skolas už pirktas dalis,

ir tas pastoviai persekiojantis jausmas, kad kelio atgal nebera..... tik pirmyn....

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13786: 2011 Rugsėjo 26, 20:29:46 »
Gerai čia varot broliai :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13787: 2011 Rugsėjo 26, 20:59:43 »
Sveikas brolau EVALDAI :H
:D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13788: 2011 Rugsėjo 26, 21:12:08 »
(Bego metai, vartojau ir vartojau, niekaip negaliu atsisakyti sios ligos... Suvartojau ja taip normaliai

ale tu ir lindynese kokiose lankeisi ! matosi, kad tokiu paciu irstva, fone dar viena matosi....
Ar tik ne pačio veidas ten kabluke? :D
taip ir matosi stiklinis šaltas žvilgsnis į vieną vienintelį objektą nukreiptas...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13789: 2011 Rugsėjo 26, 21:55:02 »
Sveikas brolau EVALDAI :H

Nepradėk. :D Pas mane tiek neprogresuoja stipriai dar... Bent aš taip manau :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13790: 2011 Rugsėjo 26, 21:58:51 »
Paklausk ka zmones apie tai tave galvoja is sono... pamatysi kad kur kas didesnis progresas nei pats manai...
Suprask mus brolau - ligos pripazinimas tai pirma gydymosi stadija :H

Tik tiek, kad kai kurie is musu tikrai huj nenori nuo nieko gydytis, nes kaifas valdo, nesvarbu ka vartoji :-] :-] :-]

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13791: 2011 Rugsėjo 26, 22:07:15 »
Manau reiktu jum atskira temele pakurt :) galetu vadintis panasiai kaip visi S.Poskos video "atviri prisipazinimai" :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13794: 2011 Rugsėjo 26, 23:58:34 »
ir gan stipriai (+)
Aisku... skaitmena siek tiek kitaip sugeba atspalvius pateikti... realybej sunku paskyti ar bus baisiau ar geriau :D

Svekas brolau Nerijau

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13795: 2011 Rugsėjo 27, 00:00:51 »
pradzioj nepastebejau, paskui tik isiziurejau kad tikrai skiriasi, o komentare ledine masina

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13796: 2011 Rugsėjo 27, 00:01:01 »
garbanotos sedynes  :D

EDIT: juk sutarę esam, kad dedam foto geriau, nes linkų tokių labai greitai nelieka  ;)

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=149454305&pageNumber=1&tabNumber=2
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 27, 00:52:39 sukūrė Gedis »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13797: 2011 Rugsėjo 27, 00:15:14 »
ajomajo, dar ir taip buna joms :-]

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13798: 2011 Rugsėjo 27, 00:41:39 »
su tom durim tai tiksliai dazytos, nera plionkes palei arka po moldingu ;) o ant sedyniu karsti uzpakaliai matyt sedejo, kad taip net oda issiraite :-]

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13799: 2011 Rugsėjo 27, 07:57:32 »
paskaiciau Grishman ispazinti, tai taip sukrete..... aciu dievui zmogus neperejo prie stipresniu (ten visokiu V10 ir t.t.)... tai ji but galutinai prazude....