Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žvejyba, medžioklė  (Skaityta 548901 kartus)

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
Re: Žvejyba, medžioklė
« Atsakymas #3000: 2013 Sausio 28, 12:06:16 »
nėjom mes ant farvaterio. kad srovė baisulinė spėju iš to, nes, kaip sakau, gręžė skersai eketes.. mes ir, kaip sakiau, buvom šalia, šlaite, nes permetant meškeres per 5 metrus gylis skiriasi ant ~metro. 
stintą ar ką maunat ant kabliuko, kokie kabliukai? ar esi iš tų žvejų, kur traukia nonstop, o už pusmetrio esančiam kitam štilius, naudojant tą patį masalą? :D  Klausiu, nes yra taip buvę. :D
seip dazniausiai naudoju sviezia stinta, vietoje pasigaves susipjaustau, taciau vakar karpis dibo geriau ;) na kazkaip nebuna man kad aplink kibtu o man ne, jei jau matau kad kazkas ni to, tuoi keiciu masala svieziu, keiciu vieta, o ne rankos kisenes ir kas cia yr ko nekimb, ne karta isitikines kad reikia dirbt ant stintu isvaziavus. ir eN kartu yra buve kad man kimba o kiti saslina ir grezia kiek ymanydami is visu pusiu :D masalas ne visad lemiama role atlieka, zaidzia kazkiek avizeles, pavadeliu ilgiai-storis, pvz as visad atleidziu metra laisvo valo, kas duoda akivaizdia nauda.