Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vyriški laikrodžiai  (Skaityta 149473 kartus)

Neprisijungęs sensejus

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
Vyriški laikrodžiai
« Topic Start: 2011 Gegužės 14, 11:34:20 »
Vyrui laikrodis yra beveik vienintelis papuošalas, kurį jis nešioja. Šioje temoje galėtume padiskutuoti apie laikrodžių gamintojus, mechanizmus, kaip atskirti kopiją nuo orginalo ir pan. Taip pat galite pasigirti kas ką nešiojate ir ar esate patenkinti. Tai ar yra forume nusimanančių apie laikrodžius? Pvz. ką galite pasakyti apie Miyota mechanizmus? ?!?

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
  • Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
Re: Vyriški laikrodžiai
« Atsakymas #1: 2011 Gegužės 14, 12:41:03 »
man asmeniskai tik rado ceramika  :) nesiojau ir buvau labai patenkintas su servetele nuvalai ir kaip naujas visada  ;) kol po vieno yvikio keramika sutrupejo  :/

Neprisijungęs RR7

• Įrašai: 209
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Gegužės 14, 22:50:11 »
Manau Lietuviški neką blogesni: http://www.vostok-europe.com/  (+)

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Gegužės 14, 23:43:37 »

Nuo kada vostok yra lietuviski laikrodziai? ;) Sitie neblogi, dar budavo rimti admiralskije ar kazkas tokio  :)

Neprisijungęs dmc

• Įrašai: 569
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Gegužės 14, 23:57:06 »
komandirskije

Neprisijungęs RR7

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Gegužės 15, 00:04:14 »

Nuo kada vostok yra lietuviski laikrodziai? ;) Sitie neblogi, dar budavo rimti admiralskije ar kazkas tokio  :)
Nuo tada, kai šių laikrodžių dizainu ir gamyba užsiėmė Lietuva. ?!?  ;) Dėl pačio mechanizmo tiksliai nepasakysiu. Pirmi buvo su rusiškais bet dabar lygtai ne. Gamyba vyksta Vilniuje.

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Gegužės 15, 00:18:25 »
tai kad dabar tie laikrodziai nelabai ir praktiski, liko labiau tik prestizo reikalas, telefonai pas kekviena o dar jei darbas ne is svariuju reikia ji saugot ir panasus dalykai.

Neprisijungęs RR7

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Gegužės 15, 00:20:01 »
Vyrui laikrodis yra beveik vienintelis papuošalas, kurį jis nešioja. Šioje temoje galėtume padiskutuoti apie laikrodžių gamintojus, mechanizmus, kaip atskirti kopiją nuo orginalo ir pan. Taip pat galite pasigirti kas ką nešiojate ir ar esate patenkinti. Tai ar yra forume nusimanančių apie laikrodžius? Pvz. ką galite pasakyti apie Miyota mechanizmus? ?!?
Kiek girdėjau iš laikrodininkų tai Miyota mechanizmai geri.

Neprisijungęs elajus

• Įrašai: 201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Gegužės 15, 09:49:10 »
pas mane yra du vienas Seiko chronograpf o kitas casio g-shock :).seiko nebijantis vandens iki 100m. turi chronometra,zadintuva casio iki 200m.ir turi daug privalumu kuriu aisku net kartais nepanaudoji apie seiko galiu pasakiti tik viena labai geri ir tikslus laikrodziai neveltui juos vadina sveicaru tikslumui prilikstantis japoniski laikrodziai.aisku ju kaina prasideda nuo 1800lt.priklausant nuo modelio as uz savaji sumokejau beveik 2000lt.o casio pasirinkau kaip sportiska ir ekstremalu nors neuzsijimu tokiu sportu bet malonu kai zinai jo galimybes jis prisiveda nuo sviesos energijos, nebijo smugiu jo nereikia persukinet  valanda vasaros ar ziemos laika jis tai daro pats nuo vadinamos stoties kurios ismetitos po pasauli yra ir europoja tai jis susistato kai to reikia.

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Gegužės 15, 12:29:51 »
Kiek girdėjau iš laikrodininkų tai Miyota mechanizmai geri.
Vieno meistriuko klausiau tai irgi pasake, kad neblogi mechanizmai (+) tai vadinasi gal nebloga varianta nupirkau. Jus perkate laikrodzius tik is oficialiu parduotuviu ar internetu? Gal ka nors zinote kaip atskirti padielka nuo orginalaus laikrodzio?
P.S. ziuriu yra kurie ismano apie laikrodzius  (+)

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Gegužės 15, 12:42:03 »
dabar jau yra tokiu kopiju kad atskirs tik is mechanizmo  ;) nors aisku i lietruva dazniauziai veza pacias pigiausias jai kalbam apie kopijas tai ir atskirt lengviau bet jai atveza tikrai aukstos kokybes tai tik is mechanizmo  ;) cia kalbu apie rado ceramika nes kitokie manes kaip ir niekada nedomino tai apie kitus nieko ir nezinau  :) o kainos rado tai nemazos nemazos  :D senas rado modelis ceramika juodas lygia apyrankia prasideda kaina nuo 3500 ar 4500 dabar nezinau tiksliai.o rado ceramika xl kuris siuo metu net LABAI mane domina tai kaina nuo 6900  :D

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Gegužės 15, 13:21:53 »
dabar jau yra tokiu kopiju kad atskirs tik is mechanizmo  ;) nors aisku i lietruva dazniauziai veza pacias pigiausias jai kalbam apie kopijas tai ir atskirt lengviau bet jai atveza tikrai aukstos kokybes tai tik is mechanizmo  ;) cia kalbu apie rado ceramika nes kitokie manes kaip ir niekada nedomino tai apie kitus nieko ir nezinau  :) o kainos rado tai nemazos nemazos  :D senas rado modelis ceramika juodas lygia apyrankia prasideda kaina nuo 3500 ar 4500 dabar nezinau tiksliai.o rado ceramika xl kuris siuo metu net LABAI mane domina tai kaina nuo 6900  :D

Man tai cia jau per dideles kainos manyciau  :-] nemanau, kad tiek verta uz laikrodi moketi... Mechanizmai dabar dazniausiai yra kvarciniai, kurie nemanau, kad verti tokiu pinigu. As suprantu pries 50 metu buvo sunku pagaminti mechanini, tikslu laikrodi, bet kvarciniai neatrodo kazkoks sudetingas mechanizmas, uz kuri butu verta moketi kelis tukstancius pinigu :D manau uz laikrodi MAX mokeciau iki 2000 litu, bet tik tada kai ju tureciau lycnu, o dabar ir pigesniu uztenka :)
Man laikrodis labiau stiliaus elementas, kuris turi papildoma funkcija - rodyti laika :D

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Gegužės 15, 15:20:20 »
tai jai stiliaus elementas tai manau turetu but negaila moket uz grazu ir isskirtini laikrodi  Oo)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Gegužės 15, 15:55:25 »
darbo reikalais naudoju sena seiko su savaime prisisukanciu mechanizmu :)
o kai reikia grozio tai armani uzsidedu :D
laikrodziai man labai patinka :G

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Gegužės 15, 16:54:20 »
O man kaip tik patinka daugiau klasikinio stiliaus, o isskirtinumas turi buti perteiktas per ta pacia klasika, Man nelbai patinka laikrodziai kuriuose prideta visokiu daciku kur rodo apsukas  (aa) nusipirkau dabar viena metalini casio kasdienai ir pierre cardin aukso spalvos prie kostiumo ar siaip tvarkingesnes aprangos. O su Armani mane biski nervina tas, kad kas antras pacukas nusipirkes armani padielka :D

Neprisijungęs elajus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Gegužės 15, 16:56:31 »
O man kaip tik patinka daugiau klasikinio stiliaus, o isskirtinumas turi buti perteiktas per ta pacia klasika, Man nelbai patinka laikrodziai kuriuose prideta visokiu daciku kur rodo apsukas  (aa) nusipirkau dabar viena metalini casio kasdienai ir pierre cardin aukso spalvos prie kostiumo ar siaip tvarkingesnes aprangos. O su Armani mane biski nervina tas, kad kas antras pacukas nusipirkes armani padielka :D
pritariu sensejui del pacuku kopiju ale armani (+) :-]

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Gegužės 15, 17:04:56 »
Padelka padielkai nelygi, buna tokiu,kad net specelistai neatskiria, ar cia originalas ar padielka ;)

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Gegužės 15, 17:14:01 »
dabar nešioju štai šitokį, nes patinka toks stilius:

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Gegužės 15, 17:35:48 »
Padelka padielkai nelygi, buna tokiu,kad net specelistai neatskiria, ar cia originalas ar padielka ;)
Buna visko siais laikais :) tik butu gerai niekam ant ju neuzsirauti  :-]

Gal kas zinote Siauliuose gera laikrodininka, kuris galetu patikrinti laikrodziu autentiskuma, normaliai patvarkinetu jeigu ka reikia? Manau tokie dalykai turi pakliuti tik i geras rankas, nes belekoks kreivarankis ka pasako ir padaro gali buti ne i geraja puse  (aa)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 15, 17:39:27 sukūrė sensejus »

Neprisijungęs elajus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Gegužės 15, 19:36:44 »
pas mane yra du vienas Seiko chronograpf o kitas casio g-shock :).seiko nebijantis vandens iki 100m. turi chronometra,zadintuva casio iki 200m.ir turi daug privalumu kuriu aisku net kartais nepanaudoji apie seiko galiu pasakiti tik viena labai geri ir tikslus laikrodziai neveltui juos vadina sveicaru tikslumui prilikstantis japoniski laikrodziai.aisku ju kaina prasideda nuo 1800lt.priklausant nuo modelio as uz savaji sumokejau beveik 2000lt.o casio pasirinkau kaip sportiska ir ekstremalu nors neuzsijimu tokiu sportu bet malonu kai zinai jo galimybes jis prisiveda nuo sviesos energijos, nebijo smugiu jo nereikia persukinet  valanda vasaros ar ziemos laika jis tai daro pats nuo vadinamos stoties kurios ismetitos po pasauli yra ir europoja tai jis susistato kai to reikia.
stai vienas is mano laikrodziu puikus patogus seiko

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Gegužės 17, 06:32:56 »
kadangi i darba vaikstau be kostiumo ir be prasmatniu batu tai ir laikrodis mano tik CASIO Edifice. pirkau pries 7 metus mokejau apie 250lt, manau kaip uz tokia suma tikrai patvarus daiktas. + laikrodziui suteikta 10 year battery warranty, pakolkas dar jos ir neteko pakeisti :)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Gegužės 17, 10:15:14 »
kadangi i darba vaikstau be kostiumo ir be prasmatniu batu tai ir laikrodis mano tik CASIO Edifice. pirkau pries 7 metus mokejau apie 250lt, manau kaip uz tokia suma tikrai patvarus daiktas. + laikrodziui suteikta 10 year battery warranty, pakolkas dar jos ir neteko pakeisti :)
As irgi pasiemiau Casio laikrodi kasdienai, bet dar keliauja pas mane  (aa) Casio vienas ir geriausiu variantu kasdienai, taip pat visi labai giria Q&Q, jie labai pigus, o kokybe gera (+)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19523
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Gegužės 17, 11:00:09 »
Kazkada turejau Grovana, Tissot. Dabar jau penkerius metus nesioju Omega Constellation.Esu patenkintas juo.Aktyviam laisvalaikiui turiu originalu Nike atsparu viskam, smugiams , vandeniui, ir.t.t.
Niekad nesuprasiu tu zmoniu, kurie gali save apgaudineti, ant rankos sekdamiesi pigia kopija.

Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Gegužės 17, 11:05:41 »
Niekad nesuprasiu tu zmoniu, kurie gali save apgaudineti, ant rankos sekdamiesi pigia kopija.
Matai, gal žmonės pinigų neturi, arba jiems ne tiek svarbus tas laikrodis kad jam skirti daugiau pinigų.
O gal jų kriterijus tik vienas - pigiausia kaina už grožį, bet apie kokybę nei žodžio ;)

Kiekvienas savaip masto apie tai :)

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2011 Gegužės 17, 12:07:04 »
Kazkada turejau Grovana, Tissot. Dabar jau penkerius metus nesioju Omega Constellation.Esu patenkintas juo.Aktyviam laisvalaikiui turiu originalu Nike atsparu viskam, smugiams , vandeniui, ir.t.t.

Omega  :G jauciu neblogai atidavei uz sita geri  ff man tai tie visokie nike, adidas laikrodziai nelabai prie sirdies, nesvarbu kopija ar tikras.. Tikriausiai todel, kad as megstuka ta toki ,,paprasta klasikini" grozi  :-] bet siaip klasikinis nelabai veikiant ka nors aktyvesnio  :V bet kokiu atveju tavo Omega noreciau konfiskuoti :D :D :D