Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Video  (Skaityta 27572 kartus)

Neprisijungęs Bagyra

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Re: Video
« Topic Start: 2008 Rugsėjo 23, 15:18:27 »
na wa antrasis mano kurinys  ;) ir wa del ko shis wideo buwo kurtas "Kaip be butu liudna Aurimas pateko i avarija, tad Jumpers A.T.B ir daug daug kitu kurie liko uz kadro nuspendem padaryt jam video  ir palaikyt ji . Awri sveik !"   http://www.youtube.com/watch?v=ZhBCAWZ5j14

spaudziu desne! ;)
thanx ;)

(y) šaunuoliai.. :G 8-P

Pasilandžiojusi inete, pamačiau labai fainų trumpametražių vestuvinių filmukų...Dabar dar šį savaitgalį buvau pas draugus vestuvėse, tai superinis filmuotojas buvo, irgi padarė tokį pradinį filmuką jiems...Žodžiu super... :G (o) Tai aš dabar galvoju, ar įmanoma kažką padaryti iš jau nufilmuotų vestuvių?....Deja, taip gavosi, kad prieš kažkiek metukų kai tekėjau, nepasisekė su operatorium mumis... :E :( žodžiu mūsų filmas yra visiškas š....Norim aplamai jį perrašyti į CD ir gal kažką tokio trumpo pakombinuoti...ar įmanomas toks dalykas?.... :)

patrakus viskas imanoma tereikia montavimui spec programite i kompa instaliuoti (+) mano drauge pati filmavo vestuves ir su programa kompe padare labai nerealu filmuka is paprastai nufimuotos medziagos :G jos filmukas tikrai ne prastesnis (aisku kokybe filmavimo skiriasi bet mintis ir suderinimas su muzonu ir zodziai gabale tikrai ne prasciau gavosi) nei kitos mano drauges vestuves kurias filmavo fresco lt http://www.youtube.com/watch?v=34uXjB-k1vg 
:G  :G :G ech kai prisimenu :G :G :G :G geras tusas buvo :G

tereikia atsisesti ir ikvepimo (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugsėjo 23, 15:20:13 sukūrė Bagyra »