Citata iš: gataz 2009 Gruodžio 30, 02:51:48 Nezinau, man kuo toliau tuo jie keistesni. Vaziuoju savo kaimuke apie 12h vakare, vejasi mane su mirgalkem... Jau nebe pirma karta OO del ko visa tai? Patikrina dokumentus. Na paskutini karta dar paklause ar nieko negeres. Nesuprantu as ju, civilizuotose salyse taves ir su pirsteliu neuzkabintu policija jei nedarai nusizengimo. O cia kaip koki nusikelteli vaikosi Ai nemoki pasiiknisinet kai jau viska patikrina , tada reikia akivaidziai paprasyti dar karta patrulio prisistatyti O kai paklaus kodel atsakyti , kad jo laukia paskatinimas uz saunu darba Kiekvienas toks auto patikrinimas turi buti uzregistruotas per racija
Nezinau, man kuo toliau tuo jie keistesni. Vaziuoju savo kaimuke apie 12h vakare, vejasi mane su mirgalkem... Jau nebe pirma karta OO del ko visa tai? Patikrina dokumentus. Na paskutini karta dar paklause ar nieko negeres. Nesuprantu as ju, civilizuotose salyse taves ir su pirsteliu neuzkabintu policija jei nedarai nusizengimo. O cia kaip koki nusikelteli vaikosi
Pradėjo dariukasj Važiuoklės skyrius
Pradėjo Bagyra Bendri klausimai, atsakymai (ne apie techniką)
Pradėjo zarazas Bendri klausimai, atsakymai (ne apie techniką)