Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Statyba  (Skaityta 452174 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Re: Statyba
« Atsakymas #325: 2011 Kovo 02, 09:04:42 »
pas mane gruntas molis, tokius pamatus renkuosi del to, kad reikia gretos statybos... siaip daryciau monolita, bet kadangi isliejus monolita reikia ~menesiuka laukt, kol jie sutvirteja, tai man tas variantas atkrito :) masciau ir apie greztinukus, bet nzn, man kazkaip nelabi patikimai atrodo, kai grezinukai susileidzia i normalu gyli, o rostverkas isileidzia ~50cm, kad yra isalo zona. aisku, poliukai ji laiko, bet realiai, rostverkas gauna kiekviena ziema pakankamai rimta spaudima is zemes. nu nzn :D kakzaip seno kirpimo as zmogus :D man namas turi but tvirtove :D
o kas del sienos plocio tai 25+15+4+8= 52cm. tai nori nenori, teks iskist. tiek isorine plyta, tiek blokeli siek tiek isleis i vidu...galvoju viduj isleidus i vidu padaryt toki kaip statramsti nuo pamato pado i blokeli. sienoj keliuose vietuose ir psio.. ir tada tinkuot is vidaus; arba dar yra variantas daryt taip: 5cm vatos is vidaus, 25+10+4+8, tada sumazeja isnesimas i vidu, nereikia jokiu statramsciu, ir viduj dedasi visur gipsas...reiks prisest kada ir pasiskaiciuot kuris variantas finansiskai geresnis  :V