pas mane gruntas molis, tokius pamatus renkuosi del to, kad reikia gretos statybos... siaip daryciau monolita, bet kadangi isliejus monolita reikia ~menesiuka laukt, kol jie sutvirteja, tai man tas variantas atkrito

masciau ir apie greztinukus, bet nzn, man kazkaip nelabi patikimai atrodo, kai grezinukai susileidzia i normalu gyli, o rostverkas isileidzia ~50cm, kad yra isalo zona. aisku, poliukai ji laiko, bet realiai, rostverkas gauna kiekviena ziema pakankamai rimta spaudima is zemes. nu nzn

kakzaip seno kirpimo as zmogus

man namas turi but tvirtove

o kas del sienos plocio tai 25+15+4+8= 52cm. tai nori nenori, teks iskist. tiek isorine plyta, tiek blokeli siek tiek isleis i vidu...galvoju viduj isleidus i vidu padaryt toki kaip statramsti nuo pamato pado i blokeli. sienoj keliuose vietuose ir psio.. ir tada tinkuot is vidaus; arba dar yra variantas daryt taip: 5cm vatos is vidaus, 25+10+4+8, tada sumazeja isnesimas i vidu, nereikia jokiu statramsciu, ir viduj dedasi visur gipsas...reiks prisest kada ir pasiskaiciuot kuris variantas finansiskai geresnis