Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Statyba  (Skaityta 447730 kartus)

Neprisijungęs lomonosovas

• Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
Re: Statyba
« Atsakymas #2900: 2015 Gruodžio 19, 12:29:33 »
Kas turit kieto kuro katilus butu idomu isgirsti gal ka esate pasidare kaip katilas kurenasi ir dingsta elektra?Pas mane du kartus jau buvo dingusi elektra.1 karta katilas nesikureno,o kita jau buvo like tik zarijos tai temperatura nekilo.Kazin kas butu jei katilas butu uzkurtas ir pilnai uzkrautas.Elektra dingsta,siurbliai nesisuka kas tada?Temperatura kyla, suveikia avarinis vostuvas ir visa vandeni isleidzia is sistemos ir jis tik lasa?Kazka esu girdejas ,kad zmones kazkokius Upsus dedasi ir jungia nuo akumuliatoriaus.
nieko gero is tu upsu, kaimynas pirko, sumokejo 1500 lt, per metus buvo isijunges 1 karta, po kurio ir sugedo, veze i garantini, bet ten kazkokia saraskinu kontora dariusi tai kol pas juos prisibelde kol sutvarke kryziaus kelius nuejo, pas mane upso nera, bet turiu padares apejima apie siurbli ir katilas stovi auksciau negu radijatoriai, jei pilnai pakurtam dingsta elektra tada atidarau tiesiogiai i kamina kad viskas eitu ir gesinu, siaip yra automatine gesinimo sistema bet nelaukiu kol tiek uzkils temperatura, kaip jau kazkas minejo samatiokine sistema gerai bet nebutina, jeigu katilas stovi kokiam rusy tai karstas vanduo visada kyla i virsu o saltas leidziasi, gali but ir kekvienas raijatoriu pajungtas nuo bendro kolektoriaus, tik reik ant apejimo teisingai kranus susukinet, nieko ten stebuklingo, 4 kl fizika