Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Statyba  (Skaityta 447894 kartus)

Neprisijungęs ramas1

• Įrašai: 430
    • Žiūrėti profilį
Re: Statyba
« Atsakymas #1450: 2013 Rugpjūčio 14, 22:49:44 »
tai cia tavo problemos jei gruntuoji pries glaistyma,buvo tokiu ir po kiekvieno glaistymo gruntuoja :-] siaip gruntuojasi tik pjautos gipso siules,ir cia ne as vienas taip sugalvojau.yra daug dazytoju mano rate kurie butent taip daro ir ne kitaip;)bet jei neturi daugiau kuom uzsiimti arba labai patinka grutuoti tai jokiu problemu,tik kad gadini netik savo laika bet ir kitu pinigus :think:
seip tai cia galima gincitis ilgai ir nuobodziai.seip as uz gruntavimus piningu nejimu kaip kiti tai uzsakovui kainuoja tiktai gruntas.o gruntuoju todel viska.kad nuejus i objekta visos sienos buna baltos nuo dulkiu taip pat ir visi gipsai.tai ka siulai ne gaisti man savo laiko ir glaistyti ant visokiu dulkiu ir purvu kaip paskui glaistant braizosi visokios siuksles.sakau jus negruntuojat as gruntuoju tuom ir baikta kalba.Vieni darba atlieka kaip sau kiti i darba eina  daro tik kavadratu sksiciu ir laukia darbo pabaigos :goodboy:
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 14, 23:03:04 sukūrė ramas1 »