Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Statyba  (Skaityta 447709 kartus)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Re: Statyba
« Atsakymas #1175: 2013 Balandžio 29, 13:54:35 »
Aš jam sakau, kad dar su ketvirtu aukštu pasitarčiau dėl siūlių, bet tas sako, kad čia pagrinde pas tave problėma, ir jokio biznio nedarau, tiesiog matau prie to pačio kokia yra sienos būklė ir kad ten jau apgailėtina. Žinoma aš pažiūrėsiu kas ten darosi, nes pro langus žiūrint kai kur siūles, tai apgailėtinai padaryta senų meistrų, net man toje srityje nieko neišmanančiam :( Apie 200lt medžiagos, darbo metras apie 21lt.
zodziu galiu pasakyti tik viena tau siules turi sutaisyti tavo namo priziuretojas, tai arba bendrija arba namu valda.ir jie siuliu tvarkyma dalina ant viso namo ir dzin ar tau visa siena daro ar tik koki metriuka.tad kad ismesi savo pinigus.arba jei darysi is savo lesu tai butinai pasiimk is tos firmos popieriuka ka uz kiek ir ka taise.nes kai vel tvarkis siules tau reiks moketi uz viso namo tvarkima.o tada nueisi ir pasakysi kad susitvarkiai savo pats.bet siaip tau turi sutvarkyti tad kad eik ir reikalauk