Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Politika  (Skaityta 182015 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: Politika
« Atsakymas #650: 2012 Sausio 20, 09:41:42 »
Matomai turiu savo isitikinimus apie musu valdziu ir niekas ju nepakeis.
Bet tokie pasisakymai „Visi ko ne sutartinai teigia - tam tikros politinės (o gal ir finansinės) grupės slopina nepopuliarius sprendimus." Tikrai labai atspindi viesuomenes poreikiu zlugdyma. Visos tos grupes slopina nepopuliarius sprendimus sau, bet tikrai ne lietuvai. Nors kai visi varo ant Kubiliaus, as neutralus del jo, tam tikru atveju jis man patinka. Jis bent jau kazka daro, draudzia, nesimeto tarp nuomoniu ir t.t.

Manau jog pastaraisiais klausimais mūsų nuomonės sutampa. teisiog tų kai kurių mano žodžių nesupratai :)

Man taip pat ne prie širdies populistinis stumimas ant Kubiliaus. Žinoma, pajuokauju ar pasakau kokį anekdotą ir su Kubiliumi (atspindėdamas jį kaip negatyvų asmenį), tačiau tai tik juokais. Jį tiesiog puikiai žlugdo neprotaujančių piliečių galvose oponentai bei nepatenkinti jo sprendimais.

Man išties įdomu kaip žmonės vertina Mazuronio ir Butkevičiaus šou, įvairiais klausimais. :D

Nes man šviečiasi jog apdurnins vėl visus, ir bandys įrodyti esą tautos gelbėtojai :D