Emigracija ar zmoniu judejimas ??????? mano manymu vyksta elementarus zmoniu persikelimas is Kaimo i miesta... tai kad kaikurie !@#@#$ politikai bando tuom spekuliuot mane biesina... laikrasciu aukos ...
Tu vartyk kaip nori, bet emigracija yra ir ji yra Lietuvai problema. Kitas dalykas, kad politikai realiai ką nors su tuom padaryt nesugeba, tai tik lozunguoja į valias 
Problema yra Likusiu pavydas kad isvazeve geriau gyvena
... Gal nori pasigincyt kiek isvaziavusiu berasciu gyvena geria uz musu mokytojus ? ir tai yra normalu... ten ekonomika aukstesnio lygio. Visai kitaip veikia istatymai.
Kodel vis lyginama Lietuva su Vakaru Europa .. su kuria niekada nebuvo lygi ? lyginkime Lietuva su Ukraina, Baltarusija, Gruzija ... cia yra musu lygio salys... Kodel nusispjauna visi i tai, kad Lietuvai pasvajot buvo iki Cekoslovakijos o dabar musu ekonomika arti to kad aplenktu tiek Cekus tiek Slovakus...
NIURZGALAI ir tiek musu lietuviai... Nepavydekit emigravusiem jie niekur neemigravo o tiesiog persikele i siltesne vieta. Jei kas nepatinka siulau ir jum toki kelia...
Iš kur tu ištraukei kad aš pavydžiu? Ką tu tada vadini emigracija, aš kažko nepagaunu kokia prasme tu tą žodį vartoji

Problemą matau ne tame kad kažkas kažkur kitur daugiau užsidirba, ar bent jau jam taip atrodo. Man problema yra tai, kad dėl to reikia važiuot žmonėm į užsienį, nes LT yra žopa. O kas dar baisiau, kad nekuriems tokia čia žopa, kad jie iš čia išvažiuoja su šeimom ir suvisam. Žmonės nemato Lietuvoj ateities... Lietuvos ateities...o tu man sakai kad čia ne problema ir aš jiems pavydžiu?