Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Politika  (Skaityta 182948 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: Politika
« Atsakymas #525: 2010 Gegužės 17, 11:26:40 »
Juodux - nepjauk ;) Gal ir tu negru plantacijoje ten dirbi ir po to grįžęs giriesi, kad direktoriumi braškių lįsvės skaitaisi, kad taip užtikrintai kalbi?
Kiek realiai žmonių ten dirba normalų darbą, o ne stroikėse ar pan? Pats ne kartą buvau tame užsienyje, bet vistiek geriau LT sėdžiu už 3-4k lt nei ten už 10...
Kiek zinau sedi ar bent sedejo Europos verslo centre ;)
simtu procentu nepritariu Juodukui, bet Lietuviai pavydo jausma turi ypatingai isvystyta, ir reikia labai geru jutikliu ir gebejimu apdoroti informacija, kad suvokti kur objektyviai kalba, o kur genamas pavydo.

O tam tikriems asmenims ar ju grupems labai patogu lyginti su vakaru valstybemis, aisku tik is vienos puses, t.y. tos is kurios jiems patogu: vakaruose esantys esantys mokesciai, o ju Lietuvoje nebuvimas paaiskinamas "sovietine atgyvena", ir neretai suveikia zmoniu galvose, nes mes juk issivadavom is sovietu, nebenorim but tokie kaip jie :D
ir daug daug atveju galima rasti neprotingo lyginimo su vakarais, kaip pvz ir homoseksualai :)

Bet aisku, musu pragyvenimo lygis paliekamas prie Ukrainos, Baltarusijos lygio (o gal dar zemiau esame? :)), ir nelyginamas su vakarais, kaip rodiklis kuri reikia skubiai ar skubiau prilyginti pastariesiems.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 17, 11:28:32 sukūrė ::: Marius ::: »