Juodux - nepjauk
Gal ir tu negru plantacijoje ten dirbi ir po to grįžęs giriesi, kad direktoriumi braškių lįsvės skaitaisi, kad taip užtikrintai kalbi?
Kiek realiai žmonių ten dirba normalų darbą, o ne stroikėse ar pan? Pats ne kartą buvau tame užsienyje, bet vistiek geriau LT sėdžiu už 3-4k lt nei ten už 10...
As sedziu Lt ir nesiparinu bet tie kurie cia dirba uz 800 ... tik uzuojauta galiu pareikst. GB per pazystamus isimetes i normalu full-time'a visada gyvensi geriau nei cia drebedamas be ateities be nieko... O siaip diskusija tarp triju kurie sedi LT nieko verta

gal paklausinek tu kas jau pasidare verslus Angluose...
Beje skindami braskes plantacijose zmones vistiek gali sau lesiti zymiai daugiau.
Kalbu nes mano puse klasioku sedi anglijoje ir jei pats LT nesedeciau ramus kaip belgas seniai nesciau mesas. ES plati - o tai reiskia tik viena placias galimybes... Saunuoliai tie kurie jomis naudojasi.
Ps.
Sita tema mane siek tiek uzknisa nes jo@##$ni socdemai visur loja kad LT didelis nedarbas ir didele emigracija... sikau... ES zmoniu migracija neisvengiama. jau dirbau komandiruotes Svedijoj Danijoj Cekijoj... ir nemanau kad tai pabaiga... taip kad maciau Lietuviu visur ir jie taskosi babkem linksminasi klubuose kai cia dirbdami ta pati negaletu prie ezero nuvaziuot