deja mano patriotizmo jausmas neleistu to padaryt (pervest kelis limonus) o jeigu ju nera tai reik pripazint kad neturim,ner uz ka,nemokam ir nezinom...bet as nesuprantu KAIP visi rekauja kad cia geras ir pateksim i penketuka ? tu tiki ? pateksit ? pavarysit ? b.l kur realybe ?
o kas liecia klausima ka as buciau siuntes ? neziurejau nei atrankos,nei gilinaus,bet geriau nesiusti nieko,negu tai kas vaziuos,bet i penketuka pateks paliubomu,hebra sake...
A ko ne? Aš įtariu anas rusas su pačiūžom už savo pasičiūžinėjimą pasirodymo backgrounde gavo daugiau nei bele kuris LT eurovizinis atstovas yra turėjęs visam biudžete
Pavyzdžiu statomi tie, kur varto milijonus - pavarykit dar šustriau už juos, bet...už dyką!
Kuo toliau, tuo mažiau abejoju tavo lietuviškumu 
A šiaip laimėti niekas ir nenori, Kubilius sakė neduokdie Lietuvai tokios nelaimės
O kad nedalyvaut - tai sorry, nesąmonė. Dalyvaut yra geriau nei nedalyvaut. Beveik visais atvejais
Siuntėm ir gana stiprių dainininkų su gana stipriom , bent jau man taip rodos
, dainom - kaip abidna būdavo kai anie atsirasdavo netoli galo, o juos aplenkdavo kitų šalių mano galva, visai kiauri atlikėjai su visiškai beviltiškom europopso dainom, kokių jau 15 metų niekur kitur ir nebeišgirsi kaip per euroviziją, bet užtat už juos balsuoja kaimynai! So, Inculto (kaip ir LT United ir tt) stilius bei nuotaika - pats tas, ką reiktų pasakyt eurovozionščikams - eikit š su savo pseudomeniškumais ir visom vizijom, geriau get up and dance to our eastern european kinda funk
Netgi triusikai iš esmės yra tai, ką jiems reikia parodyt
Aišku dar geriau būtų jiems dar prie to paties parodyt ir drapper dinamometrinio rakto rankeną by rafinuotas, bet tiek jau to, užteks ir blizgančių triusikų ![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
pvz tie kurie laimejo,paimk Lordi

o del dyka ar ne dyka cia jau ne mano reikalas,sakiau jei nera uz ka tai geriau namie sedet,as nevarau i kaboka kai 10lt piniginei turiu,kai turiu 110 - tada taip,kitaip nesijauciu normaliai,pagauni ? as tau daviau kaip pvz sindikato klipa,ji bachuras vakarais dare,po darbu ir studiju ir ka jis padare?milijonu negavo,niekas ir nezadejo...cia tas pats kas uzrekt bbd ant jusu visu ir istraukt is kelniu 5cm falosa,kas ten ka pajaus ir supras ka tu padejai?

) belieka rafio pagalbos prasyt
kazkodel prisiminiau vokieti kuris su sita daina eurovizijoi kazkada dalyvavo
http://www.youtube.com/watch?v=MFJaRzv-beI