Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Politika  (Skaityta 182153 kartus)

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Re: Politika
« Atsakymas #450: 2010 Kovo 10, 12:12:46 »
as ne edu,nepergyvenk tavo kasnio nepavoges ;) 60% ejo alaus atsigert ir kaip tu branduolines energijos atsisakyt...gal nori pakurt apklausa ir suzinot ka tie 60% dabar masto ?

laukit laukit paramos,taip ir toliau...vienur zemes uki rems,kitur atomines atliekas laiduos...

sekmes balsuojant kita karta

P.S kiba milteliu emei,kad alaus nusipirkes buvai? :D :D :D
Jeigu savo mažvaikiškais išminties perlais stengiesi įkasti, tai neitin sekasi ;)
:) Ko aš ėjau balsuot, tai ne tavo reikalas, aš patenkintas savo gyvenimu ir nereik emigruot į kitas valstybes :)
nu 10 balu :D rimti argumentai "ne tavo reikalas"... "aš patenkintas". jei tokia tema diskutuoji, tai kalbėk argumentuotai taskas. viskas.
kokių tau argumentų reikia? sąskaitos balanso banke? sveikatos patikrinimo išrašo ar ko? Pateik kokių argumentų tau reikia, mano pasitenkinimui nusakyti, pasistengius pagelbėti šiuo klausimu :) Jeigu matyčiau, kažkokios rimtos diskusijos užuominas, tai rimtai diskutuočiau, dabar nematau jokios prasmės :) gali pasiskaityti jaunėliaus postus ;)