man nereikia skaityt,as rusyne minimum du kart i metus vaziuoju ir studijuoju ten jei ka,o apie kaimas ir didmiescius,tai ka zinau...mano giminaiciai gyvenimu nesiskundzia nors ir gyvena ne didmiesty,beto mano darbas cia tai bendravimas su rusais,tad nereikia man pasakot apie knyga kai as pats viska realiai matau ir zinau...beto kiek sutinku lietuviu pakeliui i maskva,ko tais ne vienas gryst i lietuva nenori:)))))))
P.S tokie zmones kaip Gazpromo Gen.direktorius,didziojo teatro direktorius,knygu leidybos firmos savininkai,banku savininkai ir t.t. manau zino ne maziau uz Ana Rudkovskaja
hm... tai atsakyk tu man tada į klausimą: kodėl Pabaltijo šalyse toks didelis procentas rusakalbių, kurie kalba "kaip gerai motinoje Rusijoje gyventi", bet vistiek gyvena ne joje, o kitur ? 
negaliu,as galiu tau atsakyt uz save o ne uz kitus...o is knygos sprest apie saly tai mazu maziausiai juokinga...man geriausias irodymas kokia lietuva afigiena kad vien skrydziai visi per Ryga,nors Latvija daug mazesne yra...beto geriau paklausyk tautieciu airijoi ir anglijoi ka jie masto apie lietuva...
p.s baigiam sita diskusija nes ziuriu nesusikalbam...