Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Menas, kūriniai, kolekcijos  (Skaityta 40177 kartus)

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
Re: Menas, kūriniai, kolekcijos
« Topic Start: 2008 Rugsėjo 17, 23:34:47 »
na pasireiksiu dabar ir as kuo anksciau uzsiiminedavau :)

stai tokius daigtus darydavau dar mokyklos laikais, darbai vykdavo visus mokslo metus, aisku patinginiaujant gerai  :D sitas modelis buvo padarytas kaip plaukiantis, su juo gana daug plaukiojau, buvau idejes paskolinta RC aparatura tai po ezeriukus nuplaukdavau gana toli, ideta tikrai daug darbo, o kai pagalvoji kad as tai padariau kai man buvo ~14-15 metu tai dabar pats netikiu, pries sita buvau dar viena karini padares, bet anas iskeliavo pas gimines  :/ nu ka padarysi, anas ir plauke :)

dar vienas mano darbas tai povandeninis laivas, tai tikra amerikieciu laivo kopija  :) jo ilgis atrodo kas 1.2 m. tikrai nemazas kaip tokiam modeliukui, sitas ir plauke tik su primitivesniu varikliu :D prisuki guma ir paleidi i ezero dugna :D po to sugrysta  :-] :-] :-]

abu modeliai nuo laiko ir to ka jie mate yra apluze, apdulkeje....  :P

dar esu ir sklandytuvu modelius dares, bet kaip taisykle neiseidavo man ju geru padaryt, nenoredavo man jie skristi, tai uzsiimdavau vien laivais, man jie geriau gaudavos :D

dar megdavau su aitvarais palakstyti kadangi salia mano namu buvo didele pieva tai praleisdavau ten vasaras, pasidarydavau visokiausiu, ir dabar esu nusipirkes aitvara toki pati pigiausia is sustriausiu :D nu skrenda bet mandru pribumbasu su juo nepadarysi  :V

dabar berasydamas ir prisimines tuos laikus uzsimaniau pasidaryti kokia jachta su valdimu be jokiu varikliu o kad plauktu tik vejo pagalba  :H bet laiko nera tokiems darbams  :f