Del top 16 aisku verta dziaugtis, bet kai paliekamas sezono likimas paskutiniam metimui, tai nezinau... Plius kad pries kelias akimirkas tas pats Andersonas ilipo i medi su labai panasia ataka. Kas butu buve, jei nebutu to nepatogaus metimo pataikes ir baudos gaves? O pinigeliu kad ibires, tai ju ir isbyres W.Cherry ant algos, kurio, mano nuomone, net nereikejo imt, butu jaunimas istraukes ta sezona likusi. Galiu ir klyst aisku, bet mano nuomone be reikalo eme nauja zaideja
jaunimą tobulinti gerai, bet... Pastaruoju metu būtent dėl pajėgaus įžaidėjo trūkumo ir puolimas tapo toks koks matėme. Visi žaidėjai gali žaisti geriau puolime, jei juos išnaudos. Neturime mes galimybių turėti penkių Andersono lygio žaidėjų, deja, neturime, tenka verstis tuo, kas yra prieinama. Dėl to ir įžaidinėja Lekavičius su Kariniausku (pastaruoju nusivyliau labai stipriai)... Esant pajėgesniam įžaidėjui geresnės progos mesti bus Milakniui, daugiau laisvės po krepšiu bus centrams ir sunkiesiems, daugiau laisvės prasiveržimui tretiems numeriams, ko pasekoje žaidimas turėtų pasidaryti gyvesnis puolime. Žaidimas gynyboje mane tikrai tenkino

Klausimas ar Vyšniukas bus tas pajėgesnis įžaidėjas... nežinau, pirmosios jo minutės buvo tragiškos