Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 599672 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #3800: 2013 Kovo 24, 02:06:02 »
duok dieve kad tas SSD bent 2 metus atlaikytu :goodboy:

tiesa, persimeciau darbinio PC Windowsus ir as i  SSD sivakar, skirtumas ziaurus.. Dabar jau galvoju apie SSD ir i laptopa   (aa)
geras reikalas, nei lago nei garso tik lempute blikčioja ir tiek :)
turėtų laikyti daugiau nei 2 metus kitaip būtų per didelė prabanga už tokią kaina :)

nu taip suprantama, bet juk minėti gamesai gali susiinstaliuoti į D diską juk?? Vindozė irgi pučiasi, suprantu, bet iki kiek? 120GB nepakanka? Gal į 64GB SSD sunku tilpt būtų, bent man, nes dabar rodo 51GB free of 111GB. Bet čia vėlgi su visokiom ETKA programom, nes viską diegiu į C. Na išskyrus virtualių xp VHD failą su ELSA instaliuota viduj D diske laikau, tai viena išimtis tokia. Ar aš ko nesuprantu vėl? Ar turi omeny kad daugiau nei 64GB ssd brangus jau?
aš nusipirkau 64GB SSD ir užtenka, didesni pirksiu kada nors kai bus pigiau :)

nes ssd dydis ribotas, o kai suinstaliuoji pvz Call of Duty kokį arba FarCry3, tai būna liūdna liūdna :D
didelis ssd didelį dolerį kainuoja :think:

plius dar windozė mėgsta su laiku išsipūst kaip balionas

p.s. tuos failus aš tai perkėlęs, su hardlinkais, bet vis tiek kartais išlenda softas, kuris nori į c diską įsiprašyt, nors registrai ir pan irgi pakeisti :think: gal čia softo, ne mano bėda :D
tai tu kaip ir viską padaręs, ten gal kokia instalioske pati nori į c diska istalintis neoasižiūrėjusi kur defaultu nurodo windowsai :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 24, 02:07:38 sukūrė ArasCL »