Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 614100 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #3775: 2013 Kovo 23, 00:50:51 »
ar yra koks normalus sprendimas program files nuguldyt ant kito disko?
Abejoju, neteko susidurti, ne nebent tai ką jau pats instaliuoji pasirinkt instaliuot kitur, bet viską ką win sumeta labai sunku patikėt ar išeis.
O šiaip klausimas kam tokios nesąmonės? Senais laikais man aktualu buvo kai vietos trūkdavo 40GB harde, bet šiandien?? Juolab kalbant apie greičius, juk svarbiausia kad win gulėtų su program files ir user files greitesniam diske, kaip kad pas mane, ir spėju visus kitus. Kam čia taip prisireikė?

uz ta WD 10k rpm visvien SSD greiciau sukas, bet senesneis laikais buvo labai neblogai ir paieskos laikas mazesnis, bet ir atitinkamai kainavo tie diskai ir i parastu kompus niekas ju nedėjo
o momentus XT gal ir nieko būtų, bet reikia paygintis kainas ir ar geriau tau didesnis parastas 7200 rpm diskas jei mazesnis diskas su integruotu kazkada irgi kaina buvo smarkei didesnė nei paprstų, bet kiti gamintojai kotais ir nepasidavo tos įdėjos
darbar bet kuriuo atveju samsungas seagate nupirko ir nebebus seagates
iš vis iš paprastų diskų nebedaug gamintojų beliko kas dar gamina, daugelis metėsi ant SSD
Jo arai sutinku ir už ssd geriau nesugalvoju kolkas, tiesiog svarstau alternatyvas, nes mano atvėju tam kompe kurį noriu atgaivinti yra 1 hdd slotas ir geriausia būtų su 1hdd išsisukti. Kadangi daug downloadinama tai hardo 128GB neužtena, tai tas momentus xt gal ir būtų sprendimas, jei kokių 500GB, vis nekainuos kiek 500GB ssd kainuotų.

Tik va čia vėl užsiputosiu: 7200rpm diskas, VAU :)) pameni praeituose postuose drąsiausi dėl technologinio netobulėjimo? Tai va, kai dar sau rinkaus kompą irgi buvo variantų su 5400rpm :DD kas čia per fuk? Man rodos mano pentium 4 2000 metų jau turėjo 7200rpm, nesuprantu iš kur dar tie 5400 išlenda? (!?)(!?) Nesu greičio ar sukimosi maniakas, bet čia jau tikrai absurdas :)
Ar aš kažko nesuprantu? :)