Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 586404 kartus)

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3849
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #2175: 2010 Spalio 29, 09:42:13 »
pas mane senas D-link bet mano netas toks ir tera optinis bazinis, tad man jo per akis, is teo siulomo neemiau, dar jo kaina pasirode nelabai patraukli  :-]

Mano senukas d-linkas neveža Premium šviesolaidžio, reikia galingesnio. Dėl pigenų irgi nesutinku, pas tėvus namuose iki šiol stovi teo kažkada siūlytas speedtouch (on že thomson) 585 v6, kuo puikiausiai dirba jau kelinti metai, be jokių problemų. Tik vienas niuansas labai gudrus buvo - teo įsiūtame firmware buvo išjungta galimybė įjungti routerio firewallą ir (atrodo) qos. Su atnaujintu firmware iš gamintojo psl, šitie featurai įsijungia. Tada tereikia tik teisingo ini failo ir voila, gyvenimas gražus.
Kažkaip mane patį stebina, bet teo paslaugom, kuo toliau, tuo labiau esu patenkintas  :V  (v) pvz Lietuvos paštui reiktų ilgai mokytis iš buv.telekomo  :-]

remsi - iš esmės, įdomiausias klausimas, tai koks chipsetas tam comtrende ir kokie kiekiai vidinės flash atminties, nes norėčiau susidėt dd-wrt arba openwrt firmware  ?!? teo inžinierius, su kuriuo kalbėjau, nerado tokios info, o skerst nelabai nori :D
kitas klausimas - ar galima tą routerį gaut pigiau, pvz panaudojant bičiulių taškus :-] tarkim, įsipareigojant metams. 1817 siūlo 20% nuolaidą mėnesiniam mokesčiui  :V
PM