Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 552417 kartus)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #2175: 2010 Spalio 25, 00:10:26 »
tai kad grabas yra :D
lizdas veikia :D isbandziau visus kokie tik yra usb :)
pelei ratukas sviecia, po pele lazeris irgi dega, o gyvybes nerodo
istraukus laida ar ikisus buna tas garsas kad kazka ikisai, ant loptopo pele eina
pele gera tik pc jos nepriima kazkodel :D matyt paseno jau i pensija laikas :-]

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2176: 2010 Spalio 25, 00:47:22 »
tai kad grabas yra :D
lizdas veikia :D isbandziau visus kokie tik yra usb :)
pelei ratukas sviecia, po pele lazeris irgi dega, o gyvybes nerodo
istraukus laida ar ikisus buna tas garsas kad kazka ikisai, ant loptopo pele eina
pele gera tik pc jos nepriima kazkodel :D matyt paseno jau i pensija laikas :-]
jei laptopas pakaikyk 5min be batareikos, jei pc palaikyk be kabelio 5min, gal pades.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs VooDoo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2177: 2010 Spalio 25, 01:00:38 »
jau be laido pc :D paziuresiu rytoj kaip bus, ar padejo :D

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2178: 2010 Spalio 25, 13:35:08 »
jau be laido pc :D paziuresiu rytoj kaip bus, ar padejo :D
nepirk noname peliu ir viskas bu gerai, darbe irgi grybauja kaz kokios maximins peles, tai prkraut kompa reikia karts nuo karto.

Neprisijungęs VooDoo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2179: 2010 Spalio 25, 14:33:47 »
nei as pirkau nei ka :) sekanti tikrai bus microsoft ar kazkas pan :)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2180: 2010 Spalio 27, 12:46:07 »
teo nevieno normalaus nesiulo, tik pigenas  :) nemanau kad si karta ka geresni siulo...

Neprisijungęs andriusv8

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2181: 2010 Spalio 28, 20:34:51 »
gal kas zaidzia battlefield  bad company2 onlaine?

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3849
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2182: 2010 Spalio 28, 20:47:25 »
Vyrai, a galit kas nors papasakot ką nors apie Comtrend routerius, kur Teo pradeda siūlyt? internete infos skurdoka, švelniai tariant ;)

konkretus modelis "Comtrend wap 5813n"
kas domina? turiu pasijunges optimalus i abi puses 80Mb wifi n standartas.

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2183: 2010 Spalio 28, 20:51:32 »
teo nevieno normalaus nesiulo, tik pigenas  :) nemanau kad si karta ka geresni siulo...
o kas yra nepigena

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2184: 2010 Spalio 28, 21:50:02 »
o kas yra nepigena
tas kas neislenda is tokiu ranku kaip teo, kur perkama tik pigiausiai ir duomenys ant popieriaus, o ne realiai...  :) zinomesnis vardas suteikia ir geresne kokybe o kai dabar netas tik greiteja ir reikia vis geresniu routeriu norint isgauti gera rysi.  :)

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2185: 2010 Spalio 28, 22:30:50 »
o kas yra nepigena
tas kas neislenda is tokiu ranku kaip teo, kur perkama tik pigiausiai ir duomenys ant popieriaus, o ne realiai...  :) zinomesnis vardas suteikia ir geresne kokybe o kai dabar netas tik greiteja ir reikia vis geresniu routeriu norint isgauti gera rysi.  :)
tai tu pasakyk kas yra ne piguva, nepradek cia varyti ant teo. Uz ka as moku ta ir gaunu ir tikrai ne ant popieriu. labai idomu kokia iranga pas tave tikriausiai tokia pat piguva kaip ir pas visus

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2186: 2010 Spalio 29, 09:10:28 »
pas mane senas D-link bet mano netas toks ir tera optinis bazinis, tad man jo per akis, is teo siulomo neemiau, dar jo kaina pasirode nelabai patraukli  :-]

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2187: 2010 Spalio 29, 09:41:53 »
pas mane senas D-link bet mano netas toks ir tera optinis bazinis, tad man jo per akis, is teo siulomo neemiau, dar jo kaina pasirode nelabai patraukli  :-]
matai tavo netas labai geras sedi ant 4 Mbit ir tavo pigena dlinkas puikiai veikia, bet kai prasideda greiciai nuo 80 Mbit prasideda problemos. Koks mirtingas lietuvis sau galetu leisti moketi uz modema 1000-2000 lt. Kiek tada jungtusi nauju klientu?? Todel yra ieskomas kokybes ir kainos santykis. Pas mus in LT tikrai nieko geriau nerasi uz padoria kaina.

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2188: 2010 Spalio 29, 09:42:13 »

Mano senukas d-linkas neveža Premium šviesolaidžio, reikia galingesnio. Dėl pigenų irgi nesutinku, pas tėvus namuose iki šiol stovi teo kažkada siūlytas speedtouch (on že thomson) 585 v6, kuo puikiausiai dirba jau kelinti metai, be jokių problemų. Tik vienas niuansas labai gudrus buvo - teo įsiūtame firmware buvo išjungta galimybė įjungti routerio firewallą ir (atrodo) qos. Su atnaujintu firmware iš gamintojo psl, šitie featurai įsijungia. Tada tereikia tik teisingo ini failo ir voila, gyvenimas gražus.
Kažkaip mane patį stebina, bet teo paslaugom, kuo toliau, tuo labiau esu patenkintas  :V  (v) pvz Lietuvos paštui reiktų ilgai mokytis iš buv.telekomo  :-]

remsi - iš esmės, įdomiausias klausimas, tai koks chipsetas tam comtrende ir kokie kiekiai vidinės flash atminties, nes norėčiau susidėt dd-wrt arba openwrt firmware  ?!? teo inžinierius, su kuriuo kalbėjau, nerado tokios info, o skerst nelabai nori :D
kitas klausimas - ar galima tą routerį gaut pigiau, pvz panaudojant bičiulių taškus :-] tarkim, įsipareigojant metams. 1817 siūlo 20% nuolaidą mėnesiniam mokesčiui  :V
PM

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2189: 2010 Spalio 29, 18:07:33 »
gal kas parduoda loptopa...reikalingas paprastas tik narsymui po ineta...15tukas :V

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2190: 2010 Spalio 30, 13:55:46 »
Nelabai sekiau temos tai sorry jei klausimas kartosis, ko kompui trūksta, kad galima butų sklandžiai paleisti filmus .mkv formatu 1080p raiškos, kad jie nestriginetų? spartesnio procesoriaus? vaizdo plokštės?
Laptopas jau ir ne pats šviežiausias Intel Centrino Duo 1,5ghz, 2,5gb ram, Nvidia Geforce 8400m gs Win7 32bit.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2191: 2010 Spalio 30, 15:35:54 »
Nelabai sekiau temos tai sorry jei klausimas kartosis, ko kompui trūksta, kad galima butų sklandžiai paleisti filmus .mkv formatu 1080p raiškos, kad jie nestriginetų? spartesnio procesoriaus? vaizdo plokštės?
Laptopas jau ir ne pats šviežiausias Intel Centrino Duo 1,5ghz, 2,5gb ram, Nvidia Geforce 8400m gs Win7 32bit.
Pagrinde apkraunama CPU ir RAM, na ram dar gali megint iki 3gb dasidet
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2192: 2010 Spalio 30, 17:09:25 »
bent jau pasmane teko vaizduskes draiverius atnaujint updaitint kad sklandzau dirbtu su mkv.formatu,nes iki tol labai apkraudavo proca o ramus net puses neapkraudavo kentejo procas oi kaip kentejo. :D

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2193: 2010 Spalio 30, 18:25:31 »
bent jau pasmane teko vaizduskes draiverius atnaujint updaitint kad sklandzau dirbtu su mkv.formatu,nes iki tol labai apkraudavo proca o ramus net puses neapkraudavo kentejo procas oi kaip kentejo. :D
Pagal CPU/RAM matuokle ir pas mane matosi kad RAM max 60-70% apkrauti buna o CPU rodykle guli ties 99-100% :D Dabar iš kur rast info su kokiu maksimaliai galingu procu kompas galėtų susidraugauti vietoj seno T5250  ?!?

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2194: 2010 Spalio 30, 18:59:21 »
vat vat ir pasman ta pati beda tik procas T5750, man ir idomu kokiu kitu butu galima ji pakeist ato pagal mane labai prastai jis sukas su multimedija.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2195: 2010 Spalio 30, 22:44:17 »
Pagal CPU/RAM matuokle ir pas mane matosi kad RAM max 60-70% apkrauti buna o CPU rodykle guli ties 99-100% :D Dabar iš kur rast info su kokiu maksimaliai galingu procu kompas galėtų susidraugauti vietoj seno T5250  ?!?
Nezinau ar motinine paves ir palaikys toki proca, bet pagal jungti jis tiktu, Intel Core 2 Extreme X9100, bet kaina tai tikrai ju didele...
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2196: 2010 Spalio 30, 22:46:06 »
vat vat ir pasman ta pati beda tik procas T5750, man ir idomu kokiu kitu butu galima ji pakeist ato pagal mane labai prastai jis sukas su multimedija.
Tavo ta pati situaciaja.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs guguce79

• Įrašai: 223
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2197: 2010 Lapkričio 06, 21:15:29 »
motininės plokštės gamintojo puslapy turi būt parašyta kokius procesorius palaiko plokštė, gali reikt atnaujint biosą kad palaikytų

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2198: 2010 Lapkričio 06, 22:33:47 »
Grishman, pabandyk dar kitus grotuvus ar kodekus (pvz K-lite codecs su media player classic). Taip pat pamegink per Task Manager uzdet Priority High. Taip pat ir draiverius atnaujink, kaip dohc16v minejo

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2199: 2010 Lapkričio 07, 01:03:56 »
motininės plokštės gamintojo puslapy turi būt parašyta kokius procesorius palaiko plokštė, gali reikt atnaujint biosą kad palaikytų
paskaicius biskuti tesiog kaikure pakelia FSB greiti atnajine biosa ir komentarose raso atseit tai padejo mano kompas tipo suktis greiciau pradejo bet sako procas daugau kaist pradejo,taigi kame saknis su to bios atnaujinimu.
ir dar skaiciau cia zurnaliuka compjuterija kad yra dabar nauji procai i3 kaskoketai ligir jaigu seimininkui neuztenka greicio tai gamintojio saite vartotojas sumokiejas 50 baksu gauna tokia pragromelie kuri atrakina dar papilgomai 30-50% proco greicio.