Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kietas, skystas ir kitoks kuras nuosavame name  (Skaityta 191935 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
kaip tai nebeveikia :goodboy: :smoke:
Neveikė ir man :goodboy: Dabar veikia :H

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
Siaip rekomenduojama, kad konturai butu neilgesni 80 metru. Kuo ilgesni tuo sunkiau cirkuliuoja, tada automatiskai i trumpesnius konturus geresne cirkuliacija eina.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Siaip rekomenduojama, kad konturai butu neilgesni 80 metru. Kuo ilgesni tuo sunkiau cirkuliuoja, tada automatiskai i trumpesnius konturus geresne cirkuliacija eina.
spėju pas mane taip ir prichaltūrinta :-{
dušas sušyla MYGOM (mažiausias kontūras), vonia irgi greitai (antras pagal dydį), na o svetainėje sunkiai šyla... Spėju bus perdidelis kontūras su visomis to pasekmėmis :A Bandysiu ant kolektoriaus šiek tiek daugiau tą kontūrą atidaryti, o kitus minimaliai sumažinti, kad apsilygintų padavimas vandens. Kaip manai, ar suveiktų?? :V

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
Taip turetu suveikt. Na daznai pas ka buna trumpesniu konturu. Pas mane tas pats yra. Bet tik vienas trumpesnis kuris sildo katiline ir duso/ wc patalpa, tai ten labai greitai pasijaucia grindu siltumas, kitur veliau. Dar buna variantas kad dedami vamzdelius ir konturus lenkiant uzlauzia.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Taip turetu suveikt. Na daznai pas ka buna trumpesniu konturu. Pas mane tas pats yra. Bet tik vienas trumpesnis kuris sildo katiline ir duso/ wc patalpa, tai ten labai greitai pasijaucia grindu siltumas, kitur veliau. Dar buna variantas kad dedami vamzdelius ir konturus lenkiant uzlauzia.
citavimas vėl veikia :H
Neturėtų būti užlaužti, nes kai jie buvo sukloti, bet dar neišbetonuota, aš pats peržiūrėjau viską :V

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
Koks vamBzdis paklots?:)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Koks vamBzdis paklots?:)
nu blin pas jus ir klausimėliai... Nufotkinsiu ir vamzdį :-]

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Ant vamzdžio rašo diametrą, pažiūrėk prie kolektoriaus, gal kur matysis

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Ant vamzdžio rašo diametrą, pažiūrėk prie kolektoriaus, gal kur matysis
vamzdžio turiu dar likusio minimaliai, ten tikrai matysis diametras (+) Aš ne Lietuvoje šiuo metu, tai negaliu nueiti pažiūrėti (-) Grįžęs tai padarysiu tikrai :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Vamzdis 16mm, ilgiausias kontūras ~100m svetainėje... Siurbliukas katilo Junkers Cerapur Smart ZSB 22 --> http://www.katilucentras.lt/katilai/pakabinamas-dujinis-kondensacinis-katilas-junkers-cerapur-smart-zsb-22-3c/

Bandysiu pareguliuoti vandens padavimą į kontūrus :V

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
balansuot reikia sistema. debitomaciai yra ant kolektoriaus?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
balansuot reikia sistema. debitomaciai yra ant kolektoriaus?

va tokie yra (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
provokator, gal kada Kaune būni ?? Ar gal kas kitas iš kauniečių gaudosi tame ir realiai galėtų pažiūrėti?? :V Atsilyginčiau (+)

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
deja Kaunas visai svetimas man miestas,nei draugu nei giminiu... tai darykis pats,kiekviena karta neprisikviesi taigi;) elementaru,kuis syla daugiausiai ta primazini,ir daugiau duodi tam kuris syla maziau,ar yra ilgesnis konturas. arba prisuki visus,isskyrus ta kuris syla maziausiai,ir pakeli truputi temperatura. taip ilgiausias konturas sils geriau,o like ne per daug,kad galetum stoveti basas :) easy,isn't it? :bedantis:

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
na bandysiu (+)

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
kelk temperatura po truputi kol bus gerai ten kur dabar vesu,ir tada prisuk kur per karsta.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
man kai pirkau vamzdzius sake, kad su konturu ilgiu geriau nevirsyti 60 metru...  :V

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
man kai pirkau vamzdzius sake, kad su konturu ilgiu geriau nevirsyti 60 metru...  :V
o kaip tai realizuoti, kai kambarys nuo katilinės yra už 6m, jau 12m + kambario kvadratūra 30m2?? Į kvadratinį metrą kiek sueina vamzdžio ar ne ~3.5m ? :V Paskaičiuojame ir gauname tikrai didelį kontūrą... (n)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
na tai tame kambaryje gali buti ne vienas konturas ;) matai, pas mane mazai tu sildomu grindu, nes nepatinka man kai siluma per padus i kuna lenda :D bet pas kaimyna maciau kaip buvo isvedziota, tai nepasakysiu tiksliai, bet svetaineje gal ~5 konturai buvo...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kuo daugiau konturu, tuo tolygesnis grindu silimas.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
na tai tame kambaryje gali buti ne vienas konturas ;) matai, pas mane mazai tu sildomu grindu, nes nepatinka man kai siluma per padus i kuna lenda :D bet pas kaimyna maciau kaip buvo isvedziota, tai nepasakysiu tiksliai, bet svetaineje gal ~5 konturai buvo...
na pas mane padarė taip, kad vienas kontūras - vienas kambarys... Aš pats nesidomėjau ar taip gerai, o meistrai gal nepasistengė manęs informuoti apie tai (n) Sužaisiu dabar su vandens prisukimu į mažesnius kontūrus ir didesniu padavimu į didžiausią ir, tikiuosi, viskas bus gerai (+)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Dažnai kyla problemų, kai dirbama be projekto, vadovaujantis meistrų patirtimi. Ne tik šildymui tas galioja.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Dažnai kyla problemų, kai dirbama be projekto, vadovaujantis meistrų patirtimi. Ne tik šildymui tas galioja.

Dar dazniau ant popieriaus buna pribraizyta fantaziju zmogaus, kuris apie statybas tik is knygu kazka skaite ir tik normaliu meistru deka, nepridaroma nesamoniu.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
nesiginčysiu (-):-/ Šiaip skųstis negaliu (-) Name šilta (y) Kaip pirmam sezonui sąnaudos tikrai normalios (mano nuomone 500Lt/men už šildymą ir vandens pašildymą namui yra tikrai normalu, nes bute mokėjau daugiau) (y) Svarbu namas sandarus ir langai geros kokybės (+)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Dar dazniau ant popieriaus buna pribraizyta fantaziju zmogaus, kuris apie statybas tik is knygu kazka skaite ir tik normaliu meistru deka, nepridaroma nesamoniu.
Ar dažniau nežinau, ir vienų ir kitų prisižiūrėjau pakankamai, bet kad su projektavimu pas mus problemos, tai tikrai (+) Blogiausia, kad suklydus niekas savo klaidų pripažint nenori (n)