Tu nebeinterpretuok savaip gal pagaliau? As gyvenime nesakiau, kad tam nereik praktikos, pats is savo nuotrauku matau, kad nera taip kaip noretusi, o tu jau uz mane nusprendi, kad as viska iskart noriu moket
Ir tipo tu lb afigienai pavarei, kad padarei foto su dviem uzdangom? Manai as tokiu dalyku nebandes? Kazkaip pagal tave labai keistai atrodo, kad tu jau baisiai praktikuojies, o as nieko nebandes ir nemates, tuo labiau mokini lyg butum profesionalas
Nesuprantu isvis ko kimbi prie mano nuomones 
greiciau, lengviau.. tai jau savaime rodo, kad nori viska ismokt lengvai ir greitai... (CIA MANO NUOMONE O NE INTERPRETACIJA!) bet tiek to... ne uzsklandose ar blice cia esme, ju net neisskyriau tiesiog pasakiu kaip atlikau, ta pati padariau ir be blico ir rezultatas mazai skyres, bet kiekvienas mato ka nori matyti. Anyway sekmes tau fotografuojant ir koreguojant nuotraukas

P.s manau kalbam vistiek apie viena ir ta pati, tik vis is kitos puses, viskam reikia DAUG teorijos ir praktikos, niekas is niekur neatsiranda
Tik musu prioritetai skirtingi ir tikslai 
o as manau reik kazkiek teorijos ir DAUG, DAUG praktikos, nes tik per praktika kazko galima ismokti.