Pagal kūrinio „Ar mylit ją jūs“ eilutes „aš tikrai myliu Lietuvą“ šokantys rankomis susikibę partijos nariai sukėlė įtūžį M. Mikutavičiui, kuris mano, kad toks jo dainos panaudojimas yra neteisingas.
„Pavargusi, „užsiknisusi“ mokytoja paskambina ir paprašo dainos, kai jos dešimtmečiams tereikia kažką subliauti per mokyklos šventę. Pagiringas studentas susiranda, paskambina ir atsiklausia, ar gali sudainuoti dainą, kai jam tereikia padaryti įspūdį merginai. Žvalus ir savim pasitikintis kūrėjas paskambina ir pasiteirauja, ar gali naudoti melodiją savo trijų minučių filme. Mergina iš provincijos kabelinės paskambina ir paprašo galimybės naudoti vieną ar kitą motyvą. Jiems tai atrodo suprantama ir žmogiška. Bet šitiems - ne. Šitiems tai atrodo nereikalinga. Matyt, jie taip nepratę - paklausti, ar galima. Tai va. Daina gal ir ne stebuklas, bet aš joje labai korektiškai bandžiau pasakyti, ką galvoju. Sunku skaityti tarp eilučių? Gerai, pasakysiu paprasčiau. Eikit n...ui“,
plagiatu karalius apie kazkokias teise prabilo
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)