Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padekit del navi atkodavimo  (Skaityta 2079 kartus)

darkam5

• Svečias
Padekit del navi atkodavimo
« Topic Start: 2007 Lapkričio 05, 18:25:22 »
Sveiki vyrukai. Iskilo problema. Buvom atjunge akumuliatoriu, po viso to sunus prispaude neteisinga koda i maga  :-{, dabar raso  SAFE  UNIT LOCKED.  Auto a6 99m   magas Navigacion plius. Kodas zinomas bet neina suvesti..      Prasau gelbekit

flex

• Svečias
« Atsakymas #1: 2007 Lapkričio 05, 19:09:20 »
Sveiki vyrukai. Iskilo problema. Buvom atjunge akumuliatoriu, po viso to sunus prispaude neteisinga koda i maga  :-{, dabar raso  SAFE  UNIT LOCKED.  Auto a6 99m   magas Navigacion plius. Kodas zinomas bet neina suvesti..      Prasau gelbekit

pabandyk atjungti akumą ir vėl prijunk. Turėtų padėt :V

darkam5

• Svečias
« Atsakymas #2: 2007 Lapkričio 05, 19:15:52 »
Nepadeda :[

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2007 Lapkričio 05, 19:48:48 »
pajungi magę ir palieki įjungtą valandai-kitai........po to vėl leis įvest kodą.............

darkam5

• Svečias
« Atsakymas #4: 2007 Lapkričio 05, 21:17:42 »
pajungi magę ir palieki įjungtą valandai-kitai........po to vėl leis įvest kodą.............

va dekui labai padejo, viskas ciki (aa)

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2007 Lapkričio 05, 21:50:20 »
Dosim klaustukui karma +1 uz gerus patarimus  ;)

Neprisijungęs AivaraS

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Sausio 25, 21:01:21 »
Man ta pati situacija su navigation plus, dabar riezimas safe, tarkim po valandos kitos man leidzia ivesti koda, bet tik as jo nezinau  :P, va, koks problemos sprendimas nuo sio zingsnio. kiek suprantu reikia atkoduoti, kur tai galima daryti ir kas tuo uzsiima, kokia kaina? veiksmai klpaipedoje (aa)aciu uz patarimus

Neprisijungęs AivaraS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Sausio 31, 18:07:04 »
 ?!? Nieks nezinot?  :(

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Vasario 05, 18:00:11 »
Man ta pati situacija su navigation plus, dabar riezimas safe, tarkim po valandos kitos man leidzia ivesti koda, bet tik as jo nezinau  :P, va, koks problemos sprendimas nuo sio zingsnio. kiek suprantu reikia atkoduoti, kur tai galima daryti ir kas tuo uzsiima, kokia kaina? veiksmai klpaipedoje (aa)aciu uz patarimus

Aš galėčiau pabandyti (nes nžn ar audėms tinka) kodą iššifruoti :), tik man reikia kėbulo nr...

Neprisijungęs AivaraS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Vasario 07, 17:36:57 »
Buciau labai dekingas: :H
WAUZZZ4B62N137945

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Balandžio 25, 19:33:45 »
cia visiem audi magam tas veikia kai buna uzrasas safe nes man A8 orginalus magas uzsiblokavo o kodo kazkaip neleidzia vesti :(

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Gegužės 07, 13:12:24 »

Aš galėčiau pabandyti (nes nžn ar audėms tinka) kodą iššifruoti :), tik man reikia kėbulo nr...
kokia cia magija? placiau papasakok :)

Neprisijungęs Audi005

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Gegužės 08, 23:17:42 »
cia visiem audi magam tas veikia kai buna uzrasas safe nes man A8 orginalus magas uzsiblokavo o kodo kazkaip neleidzia vesti :(
norint ivesti koda pries tai reik paspaust SCAN+RDS vienu metu ir palaikyti. Po to ivedus koda vel paspausti tuos mygtukus. Jei gerai atsimenu.

Sarunas

• Svečias
Re: Padekit del navi atkodavimo
« Atsakymas #13: 2008 Spalio 10, 18:20:30 »

kokia cia magija? placiau papasakok :)

As irgi girdejau, kad pagal kebulo nr galima nustatyti mago koda ?!? va pvz MB servise pasako , nezinau kaip audi  ?!? ir kiek tai realu.. pas mane ta pati problemele  ;) jei iki pirmadienio neissiaiskinsiu, teks nulauzt vezt :D

gal kas bandet pagal vin? imeskit jei yra tokia nuoroda  :)

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
Re: Padekit del navi atkodavimo
« Atsakymas #14: 2008 Spalio 13, 10:46:42 »
as savo navigacion plius veziau i marijampole ten sutvRKE nepamenu tiksliai bet kaina buvo apie 50 lt, zodziu tvarko ir kaune,bet man skubei reikejo tai nulekiau i marijampole.jei kam reik duosiu kontaktus.