Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 audio sistemos diegimas iš pagrindų  (Skaityta 11108 kartus)

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
Èia yra totalus skonio reikalas  :V Man pvz geriausia uždara dėžė. Aš į ją orientuočiaus. Bet aš kitokią biškį muziką klausaus, nuo Furtado į kitą šoną  :V Dar klausimas ar tau patiktų tokia dėžė. Gal tau fazikas labiau patiktų  :V Bet su belekokia dėže mažiau intervencijos į mašiną - nereikia paprastai nieko daug pjaustyt ir perdarinėt pačioj mašinoj - aktualu tiem, kas "ženytis" su ja nesiruošia. Free-airą esu girdėjęs tik vienoj palangėj su elipsėm, prieš kokius 15m, tada įspūdį padarė  :O Daugiau nesu girdėjęs, nekomentuosiu, tačiau yra rimtų žmonių, kurie gerbia tokį būdą, aišku, atitinkamai  parinkus garsiakalbius ir su kaip reikiant sudėjus  :V
Apskritai kažkas labai gerai tau patarė. Vistiek turi realių minčių ne vieną tūkstantį investuot, dėl tiek manau būtų verta į Alytų nuvaryt gegužės pradžioj, realiai pasiklausyt visokių variantų ir kažką jau kas konkrečiai tau patinka, o ne pagal interneto pletkus nusižiūrėt. Pirkdami tačkę už tokias babkes žmonės, būna, ne vieną turgų apvažiuoja  :-] Nebent kentėt nebeišeina  :)