Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C5 2001m. Navigation plus problema su navigaciniu CD  (Skaityta 10867 kartus)

Neprisijungęs FonAudi

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Sakykit kame beda, kad neisideda navigacinis dvd diskas. Bandant ideti, atrodo, kad i kazka remiasi  :think:. Galvojau, kad gal du kompaktus kazkas sugebejo ten sukisti? Ar gali taip buti?  Ir isvis, kur yra disko isemimo mygtukas, kaip jis issiima?
.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 05, 10:30:10 sukūrė FonAudi »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Išsiima per meniu, o remiasi į įkištą cd

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
gal turi veikianti bet kokios salies zemelapi ?

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
Jeigu ten meniu pasirinkime paciam gale toks atsiranda uzrasas, aisku vokiskai, jei gerai pamenu cd zuruck auf ar kazkaip panasiai parasyta. Tai pasirinkus ji, nieko nedaro  (-). Be to, raso kad idekite navigacini cd, tipo navigacinis cd neidetas. Tai va ir nezinau ar lupt lauk ta visa telika ir kazkaip bandyt atkrapstyt ar nera ten dvieju cd sudeta ar ka cia daryt  :think:.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 02, 19:32:30 sukūrė FonAudi »

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
Jeigu sugebeciau ji ideti, tai pasakyciau ar jis veikiantis ar ne. O siaip ten visos europos originalus audi navigation dvd.

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Jeigu sugebeciau ji ideti, tai pasakyciau ar jis veikiantis ar ne. O siaip ten visos europos originalus audi navigation dvd.
tai kad sitas kazin ar skaito dvd

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
galim ,kada kaune susimatyt patikrint ar veikiantis nes pas mane yra irgi rns-d tik disko reikia kalbai pakeist

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
galim ,kada kaune susimatyt patikrint ar veikiantis nes pas mane yra irgi rns-d tik disko reikia kalbai pakeist

galim,sakyk kada  :D

Neprisijungęs Rycka_1984

• Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
nera sitam mage jokiu DVD ir nebuna visos europos zemelapiu vienam kompakte!!!nepainiokit su RNS-E modeliu  ;)

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
nera sitam mage jokiu DVD ir nebuna visos europos zemelapiu vienam kompakte!!!nepainiokit su RNS-E modeliu  ;)
Teisingai, sis kompaktas isimtas is naujesnes, 2004 m. audines. Ir ant jo raso Europe DVD, ne Eastern ar Western Europe, tai supratau, kad cia Europos bendras zemelapis. O pas mane tiksliai rns-d, vadinasi jis ir neskaitytu sito kompakto.

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
Vakar vel pabandziau isimti kompakta, aisku niekas nevyksta, nes raso, kad CD nera idetas. Bandant ideti kompakta, jis remiasi i kazka, greiciausiai i jau ideta kompakta  :E. Kaip dabar ji is ten bandyt iskrapstyt ar bent jau paziuret ar yra ten kas ideta?  :think: Lupt lauk visa telika ir bandyt dasikapstyt iki jo  :V

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
Tai kaip suprantu jokio protingo patarimo taip ir nesulauksiu   (H-)

Neprisijungęs kelas

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
issiimk tu ta maga ir nunesk kokiam meistreliui,kuris ne viena jau ardes,atsidarys dangti ir pamatys kas ten darosi,jei per menu jis neissiima.

Neprisijungęs UFFO

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
pas mane tas pats buvo, ilgai zaidziau maigiau as ji, kol radau kaip pasidaryt anglu kalba, o tada no problem.. susirandi kur yra CD rejekt ar kaskas panasaus ir kompaktas islenda :) nes jei nelenda 100% ten jau yra cd idetas :)
pas mane tik va ratukas parejo nesispaudzia va cia tai problema :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
pas mane tas pats buvo, ilgai zaidziau maigiau as ji, kol radau kaip pasidaryt anglu kalba, o tada no problem.. susirandi kur yra CD rejekt ar kaskas panasaus ir kompaktas islenda :) nes jei nelenda 100% ten jau yra cd idetas :)

Del ratuko jau rase, kodel jis nesispaudzia, nuimk rankenele, ten nukrenta uzspaudimo spyruokle ar kas ir neleidzia paspausti.

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
issiimk tu ta maga ir nunesk kokiam meistreliui,kuris ne viena jau ardes,atsidarys dangti ir pamatys kas ten darosi,jei per menu jis neissiima.
Tai reikes, bet kaip ji isimt, va kur beda. Reikia kazkokiu spec. rakteliu, kad issiimtu. Ka ten uzkist sonuose, kad issitrauktu?  :think:

Neprisijungęs juliusa

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
pas mane ir ta pati problema sendien puse dienos maigiau viska ir diskas turbut vidui likes kito neprima
ir kalbos neduoda pakeist.veikia tik radija

Neprisijungęs UFFO

• Žiūrėti profilį
galima pakeist tik reik paieskot netinget, sakau as gal tris dienas maigiau kol radau..geriausia pasiimk kompa, isijunk Alcona ir issiversi :)  plius  kai ir isimsi, ten muzikinio CD neidesi, vistiek negros.. bagazinej kairej pusej virs rato stovi CD cendzeris ten turi detis kompaktai ( jeigu aisku pas tave jisai neisimtas) .

Neprisijungęs juliusa

• Žiūrėti profilį
galima pakeist tik reik paieskot netinget, sakau as gal tris dienas maigiau kol radau..geriausia pasiimk kompa, isijunk Alcona ir issiversi :)  plius  kai ir isimsi, ten muzikinio CD neidesi, vistiek negros.. bagazinej kairej pusej virs rato stovi CD cendzeris ten turi detis kompaktai ( jeigu aisku pas tave jisai neisimtas) .
vat kad bagazineja nera to cd ,ir ieskojau fiskiu  neaptikau jokios gal ir isimtas
ten tu nustatymo kaireje puseja radija nustatineja ,o desineja ten mankiau ir mode ir info ir returnir dar vienas nepamenu .o i navigacija dedasi tik zemelapiu diskas kiek suprantu.ir kazin kaip isimt ta navgacija graziai nieko nesulauzius

Neprisijungęs UFFO

• Žiūrėti profilį
blyn pas mane tas desines puses ratukas nesispaudzia db :A paziureciau as ant savo kur ten yra ir kaip nustatyt...mintinai nepamenu  :think: tikrai nereikia ten nieko lauzyt..

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
Vis dar laukiam patarimu kaip iskrapstyti CD, neisimant visos radijos  :smoke:

Neprisijungęs juliusa

• Žiūrėti profilį
na as suradau kaip isimti diska ,bet man kazkodel jo neisstumia.paspaudi 3-5 sek virsiu kaire puse display ir desine puse paspaudi ratuka ir buna pazymeta cd rom auswurf isstumti diska  :-{
kas galetu pasakyti kaip issiima ta navigacija  ar reik ka nors atsukti
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 12, 20:50:24 sukūrė juliusa »

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
na as suradau kaip isimti diska ,bet man kazkodel jo neisstumia.paspaudi 3-5 sek virsiu kaire puse display ir desine puse paspaudi ratuka ir buna pazymeta cd rom auswurf isstumti diska  :-{
kas galetu pasakyti kaip issiima ta navigacija  ar reik ka nors atsukti
Reikes ir man pabandyt rytoj, kaip tu sakai, parasysiu kaip sekesi.

Neprisijungęs juliusa

• Žiūrėti profilį
Reikes ir man pabandyt rytoj, kaip tu sakai, parasysiu kaip sekesi.
na ar bandei isimt cd

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
Bandziau, aisku nieko nepavyko, nes ten jo paprasciausiai nera. Beje ir rasydavo "Bitte navigation CD einlegen", bet galvojau gal jis ten pastriges ar ka. Siandien issiemiau visa radija, keturiu spec.rakteliu pagalba. Ir aisku dabar puikiausiai matau, kad ten jokio kompakto nera. Bandysiu ardytis giliau, ziuret kas cia yra. Nes kompaktas dedant remiasi i tokias plastmases krastuose, kurios turetu pasislinkti dedant cd. Kodel jos nepasislenka, reikes ieskot, gal tiesiog visas mechanizmas sugedes. Tai tiek ziniu kol kas.