Nu va, susikaupiau per kelias dienas skaitymo šios temos...
Tingiu kapstyti kur ir kada aš tau buvau išaiškinęs ką reiškia eksplotuoti kasdien ~30 metų senumo automobilį, kai tu pezėjai čia apie kažkokį prikėlimą... Nei kiek manęs nenustebino ir viso šio reikalo paskutinės dienos

nuo pat pradžių aš tavęs neįkalbėnėjau būti c3 fanatiku, tik gal tu nebevark klaviatūra grodamas kaip tu čia vėl imsi ir darysi, kaip ieškosi ir rasi... o tokios šnekos apie prikėlimą kai prikelinėjama ledinės būklės silkė ir aišku po to kasdien vėl drožiama... aišku nepamirštam kad einamus remontus atlikinėsi pats arba padedamas draugų, kurie irgi tokie girti, ir neatsimena kur ir ką įsuko...
Kadangi tau taip patinka silkės, tai aš tau palinkėsiu įsigyti tikrai ledinę silkę, su 100 000 km nesiekiančia rida, kur nereikės nieko dar remontuoti, bet įsigyti ją linkiu ne nuo rudens, o po kokių 10-15 metų, kai nebekils durnų minčių ledinę silkę turėti ir laužyti kasdien. Tada tokia silkė stovės garaže, o tu visas girtas galėsi su tapkutėm ateiti į silkę originalios radijos paklausyti

P.S. pats nesu apstinentas, tik reikia suprasti kad "buvau girtas" nėra pasiteisinimas nei bendraujant su drauge, nei sėdint teismo suole ;-)
P.S.S. jei diržui trūkus rankos nebekyla, tai iš to pykčio prikelk tą silkę ir damušk taip, kad neivienam čia esančiam ji nebeatrodytų prikeliama