Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tom4s automobiliai - garaže Q5  (Skaityta 156876 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
nzn gal mano supratimas kazkoks kitoks bet sitai masinai netinka nei xenon'ai nei beremiai valytuvai papigiajski nei dujos nei R19 ratai...aisku jeigu su ja i zvejyba vazineji ir perki vien del to kad ji keturiais varoma ir meskeriu telpa daug,bet tokioi masinoi nepakesciau nei vieno svetimkunio...bet cia aisku kaip ta masina kiekvienas supranta ir naudoja...

IMHO (in my humble opinion) - mano kuklia nuomone
na kodėl, jaunėli, netinka šitie valytuvai ?? Jeigu jie geriau valo už paprastus ?? Pats buvau tokius išbandęs jau ne ant vienos mašinos ir nenusivyliau. Dėl dųjų, tai ir man jos svetimkūnis, bet čia žiūriu aš iš taupymo pusės... :/ Norėčiau uždirbti tiek, kad galėčiau su ja važinėti benzinu, bet tada teks kažką kitą aukoti... Èia dar svarstau, skaičiavimus netgi jau pasidariau... Nuvažiuoju su ja 20 000km ir įranga atsiperka...

uzdek ant karves balna tas pats kaip ir sitie valytuvai atrodys..paemi bosch'us normalius ir turi gera valyma + originalu grazu vaizda...pelekas pvz irgi daug patogiau uz antena paprasta,bet kaip atrodo... bet cia tik mano kukli nuomone,kiekvienas masina pasidaro pagal save ir turi tam pilna teise...tiesiog skirias nuomones/poziuris/skonis ir t.t... ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 09, 21:23:52 sukūrė jaunelis »