Kokios 4 vežios? Ant suvedimo stendo be priekaištų. Neturiu tikslo jums kažką čia įrodinėti kai net nebandę to padaryti kalbate apie 4 vėžias. Mano atveju (b4) prisivirino tik difo pagalvės tvirtinimo vieta ir kardano pakabinamo guolio vieta, viskas kitkas sukasi į standartines vietas. Kaip gali būti 4 vėžios aš neisivaizduoju. Tad toliau galit šnekėt nesąmones. Andrenas. Prie progos galiu parodyti savo mišrūną. Aišku dariau iš sportinio intereso ir man pinigai nerūpėjo, bet išėjo kažkas apie 1000 lt. Pardavęs savo ir dasidėjęs tuo litus būčiau nieko gero nenupirkęs.Temos autoriui iš mano pusės tik sėkmės tokiuose darbuose.
Dėl to tikrai nesiginčiju, nesidomėjau nežinau. Šnekėjau tik apie B4. Vat tokie kur nesidomėję apie tai ir šneka apie 4 vėžias tik apsikvailina.P.S. Jei kam įdomu galėčiau surašyti kaip daroma B4 fwd į Q.
neviska, jauciu kad tik rema pati,. na gal dar ratlankius., o stipinus ir visa kita teks sveist kitais budais,. nes planuose nemazai chromavimo ir cinkavimo pati varikli kogero poliruosiu, galvos virsu dazysiu juodais karsciui atspareis matineis dazais, o radiatoriu paliksiu tiesiog svarei nusveista grubu aliumini
Sveikas, perskaičiau visa tavo garaža nuo pat pradžių, jaučiu, kad ikimpai i "Audi vežias" puikiai tvarkaisi su aštunke , tikrai pagirtina, Šaunuolis. Mane domina CD čendžeris kaip pas tave? gal karts turi antra toki arba bent jau kaseta ta vidine? P>S> kai pasninga visada malonu išvažiuoti i kelia, bet kai išvažiuoji su quattro tada pojučiai biski kitokie pasijaučia
papasakok daugiau kas per do audio i signalas? cia jau koki ismanuji telefona jungi ar seip belenkoki?