Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Teisingas Audi a8 D2  (Skaityta 28277 kartus)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Dėl to tikrai nesiginčiju, nesidomėjau nežinau. Šnekėjau tik apie B4. Vat tokie kur nesidomėję apie tai ir šneka apie 4 vėžias tik apsikvailina.

P.S. Jei kam įdomu galėčiau surašyti kaip daroma B4 fwd į Q.

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
Kokios 4 vežios? Ant suvedimo stendo be priekaištų. Neturiu tikslo jums kažką čia įrodinėti kai net nebandę to padaryti kalbate apie 4 vėžias. Mano atveju (b4) prisivirino tik difo pagalvės tvirtinimo vieta ir kardano pakabinamo guolio vieta, viskas kitkas sukasi į standartines vietas. Kaip gali būti 4 vėžios aš neisivaizduoju. Tad toliau galit šnekėt nesąmones.

Andrenas. Prie progos galiu parodyti savo mišrūną. Aišku dariau iš sportinio intereso ir man pinigai nerūpėjo, bet išėjo kažkas apie 1000 lt. Pardavęs savo ir dasidėjęs tuo litus būčiau nieko gero nenupirkęs.

Temos autoriui iš mano pusės tik sėkmės tokiuose darbuose.

Kas kalba apie 4 vėžes? Aš paklausiau lyg  :facepalm:

Dėl to tikrai nesiginčiju, nesidomėjau nežinau. Šnekėjau tik apie B4. Vat tokie kur nesidomėję apie tai ir šneka apie 4 vėžias tik apsikvailina.

P.S. Jei kam įdomu galėčiau surašyti kaip daroma B4 fwd į Q.

Kiek aš mačiau tokių projektų tai išskerdžiamos mašinos ir dugnas palieka visas pervirintas arba kaip b5 tos atveju šikna visa prilipinta. Nesuprantu kodėl taip jautriai sureagavai ir aš tikrai nė kiek neapsikvailinau paklausdamas..  :)

P.S. Man smalsu, prie progos pasidalink info  (H-)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Sorry, tikriausiai nesupratau klausimo minties.  Kai turėsiu laiko mėginsiu aprašyti viską.

Moderatoriai galėtų pratrinti šias blevyzgas.

Neprisijungęs Teisingas

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
apziurejom siandien tuos tvirtinimus visus iki galo,. bursim, ka darysi :) nemeginus neiseis :) pradzei desim priekine vaziuokle su deze, paskui galine traverza taikysim ir tik tada kardana desim., duslintuva koreguosim gal kazkiek ir nereikia kalbu kad neapsimoka.. jam APSIMOKA del pacio saves :) siandien beje parvezem nauja visa pilka salona silkeim savaitgali desim visa, nes dabar laiko kaip ir nebuvo elektrinius langus vedziot visus :)

Pakeis visa tai dabartini juoda veliura paprasta :) tik kilimas liks tamsus nes komplekte sveiko nebuvo, daugiau viskas pilka., atrodys tikrai gana grazei, nes jau imetus tik sedynes vaidelis atsigavo :) savaitgali ateinanti pafotografuosiu kai darbai bus baigti su salonu ;) beje jei kas tyuri nebrangei priekini a200 bampersi su posukiais butu pasaka :))

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
beje gal kam reikes a200 pusiau odinio, rekaro stiliaus sedynių nuo 1986m modelio :) visos sedynes su sildymo elementais tik nebandem ar syla :)

vairuotojo sedynes sonas paplyses, lengvai patrinta oda., didesniu kazkokiu trukumu nera apart to kad dar dregnas salonas po apiplovimo :))

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
tai donora turit juk a200 prieki tai turit

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
donoro bamperis daug mates., buvo atsiremes desiniu kampu kazkur, sveiko iesko :)

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
bampery uz dyka galiu atiduot ir posuky viena,bet as is  kauno :V

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
kadangi visa laika suede draugo silke ir tik siandien galejau prieit prie savo reikalu.. Užkūriau iža :)) tiesa video jau iš antro kurimo, nes pirmuoju buvo nuimtas duslintuvas tai neimanoma nieko girdet buvo :)) Užsikūrė iš poros variklio pasukimu, pašaudė ir veikė :)) dar ir pavažiavau, bėgius išbandžiau., dabar visas ant dalių eis ir grožio procedūrom pasiruoš :)
Iž-56 po beveik 30 metu pertraukos.
Tiesa važiuojant pasigedau stabdžiū :DD

Neprisijungęs queviva

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Kelintų metų Ižas?

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
neviska, jauciu kad tik rema pati,. na gal dar ratlankius., o stipinus ir visa kita teks sveist kitais budais,. nes planuose nemazai chromavimo ir cinkavimo :) pati varikli kogero poliruosiu, galvos virsu dazysiu juodais karsciui atspareis matineis dazais, o radiatoriu paliksiu tiesiog svarei nusveista grubu aliumini :)

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
neviska, jauciu kad tik rema pati,. na gal dar ratlankius., o stipinus ir visa kita teks sveist kitais budais,. nes planuose nemazai chromavimo ir cinkavimo :) pati varikli kogero poliruosiu, galvos virsu dazysiu juodais karsciui atspareis matineis dazais, o radiatoriu paliksiu tiesiog svarei nusveista grubu aliumini :)

radiatorių??? ar čia cilindrą taip vadini?

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
jo, as cilindro galva taip vadinu :D oru ausinamas,. radiatoriaus funkcija atlieka vistiek

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
Ats: Teisingas Audi a8 D2
« Atsakymas #141: 2012 Lapkričio 26, 18:59:09 »
SIokie tokie pasikeitimai.. nuo vakar pagaliau.. pagaliau sildo sedynes :D gailiuos kad praita ziema to nepadariau, na bet geriau dabar nei niekad :) pagaminau laidyna, pajungiau ir viskas gerai.. nebedejau jokiu originaliu fiskiu, nes ju ieskojimas jei atvirai uzkniso  (!?) sulitavau tiesiogiai prie sedynes laidu ir uzpresavau antgaliukus prie jungtuku bei maitinimo ir turiu ka turiu :)

Ižas irgi apardytas laukia laisvo laiko daugiau :)

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
Re: Teisingas Audi a8 D2
« Atsakymas #142: 2012 Lapkričio 30, 13:01:01 »

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2012 Gruodžio 19, 19:25:25 »

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2012 Gruodžio 19, 19:26:41 »

žiema taip pat turi kažką tokio, dėl ko verta išvažiuoti ir tiesiog pasivažinėti :))

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2012 Gruodžio 19, 20:53:23 »
Sveikas, perskaičiau visa tavo garaža nuo pat pradžių, jaučiu, kad ikimpai i "Audi vežias"  :D puikiai tvarkaisi su aštunke ;), tikrai pagirtina, Šaunuolis. Mane domina CD čendžeris kaip pas tave? gal karts turi antra toki arba bent jau kaseta ta vidine? :) P>S> kai pasninga visada malonu išvažiuoti i kelia, bet kai išvažiuoji su quattro tada pojučiai biski kitokie pasijaučia ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 19, 20:55:25 sukūrė Fanatiks »

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2012 Gruodžio 20, 08:57:11 »
Sveikas, perskaičiau visa tavo garaža nuo pat pradžių, jaučiu, kad ikimpai i "Audi vežias"  :D puikiai tvarkaisi su aštunke ;), tikrai pagirtina, Šaunuolis. Mane domina CD čendžeris kaip pas tave? gal karts turi antra toki arba bent jau kaseta ta vidine? :) P>S> kai pasninga visada malonu išvažiuoti i kelia, bet kai išvažiuoji su quattro tada pojučiai biski kitokie pasijaučia ;)

Dėkui už pagyras, bet audelei dar oi toli iki tvarkingos mašinos :)) dėl disku keitiklio, tai pamegink paieškot čia pardavimuose, mačiau nevienas yra, o ir autogide, autopliuse pries savaite pora mačiau nebrangei, jei dėl kasetės tik reikia, tai geriau pirkt neveikianti keitikli su norima kasete, nes atskirai ji vos kad ne brangsne,. Bet jei nori pasijungti garsa nuo visu grotuvu, geriau emuliatoriu uz pora simtu nupirkt,.

Pas mane pats disku keitiklis reikalingas tik dėl audio in signalo, per ji as pasijungiu muzika is telefono :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2012 Gruodžio 21, 02:28:33 »
papasakok daugiau kas per do audio i signalas? :D cia jau koki ismanuji  telefona jungi ar seip belenkoki?

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2012 Gruodžio 21, 07:46:25 »
papasakok daugiau kas per do audio i signalas? :D cia jau koki ismanuji  telefona jungi ar seip belenkoki?

jungiu telefona ir betka kas turi 3.5 jack jungty :D iš mėlina fiške (cd keitiklio) ateina trys laidai su audio signalu, balta ir raudona bei minusiukas, tai juos nukirpus iš ir į fiškės puse paprasčiausiai prilitavau laidą su 3.5 jack kitam gale,. viskas veikia
tik paskui pasidariau dar gudriau, tarpe pastačiau dveju padeciu jungikli, ir perlitavau taip kad veikia arba mano isvestas laidas arba cd keitiklis :D

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2012 Gruodžio 21, 08:12:20 »
Pas mane irgi audi delta cc nzn kazin usb padaryt prie jos sunku?