Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 492107 kartus)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Siaip gan pavargus ji buvo, subine visa korozijos suesta :D

as jai kai pardaviau , vilniuj servise purte ir nerado prie ko prisikabint , tai gerai nuvazinejo ja

Tai su to kupako vairkliu, pakaba, vaizuokle viskas buvo tvarkoj, bet gale kebulas jau buvo gerokai suestas korozijos. Ypac bagazines srytis. Vietomis jau net kiaura buvo. Teko lipdyt tas skyles. :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 25, 12:18:44 sukūrė StingerX »

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
pas ja galas buves dauztas buvo tai jauciu delto ir supuvo

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
pas ja galas buves dauztas buvo tai jauciu delto ir supuvo

Gali but, perdaug nesigilinom ar ji buvo dauzta ar ne, nes ne sau pirkom ja :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Nors darbu dar nusimato ivairiausiu, taciau vasaros sezonas jau atidarytas :P Beje, aftamabilis nei nuplautas, nei nupoliruotas.. tik ratai uzdeti. Tad dar fotosesiju nusimato tikrai ne viena :D

Neprisijungęs drartis

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
grazus ratai, grazi audi:) :H

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
respectas,grazus cupas  (y)

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
eik tik bski nuleist  8:8

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Ja ja, visi taip sako, kad reikia nuleist biski, bet man kolkas nemaiso vazinet :P Na nebent gal reikes paieskot kokiu, kad numestu arciau zemes per pora-trejeta cm. :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Pries dedant vasarinius ratus nutariau biski isryskint stabdziu suportus. :P
Tik pradedant darbus su suportais foto neturiu, bet atrode gana padoriai, neuzkirmije, nesurudije.. sliauzikai ir cilindriukai gyvi ir vaikstantys it per sviesta.

Pradedant mastymus apie dazyma galvojau nulupti nesejus ir pacius suportus nuo masinos, taciau neturejau didelio noro orinti stabdziu, tai nudaziau nesukinejant slanguciu nuo stabdziu suportu.

Daugmaz taip atrode pries pradedant darbus  :f

Nesejai nusveisti su drele ir gerai itrinti rudziu suriseju su cinku  ff

Stabdziu suportai nusveisti su dratiniu sepeciu, drele + sepetys ir itrinti rudziu suriseju su cinku  (+)

Kita diena nesejai ir suportai nuplauti su vandeniu ir isdziovinti su techniniu fenu bei nuriebalinti su vaitspiritu  (+)

Toliau seke kruopstus pasiruosimas, apklijavimas, uzdengimas detaliu kuriu nenorejau tycia ar netycia nudazyti. Zinoma sitas punktas nera butinas, bet jei darai sau.. Tai bent jau as darau su kuo mazesniais defektais ir kuo kruopsciau. :P Beto, patariu apsiklijuoti bent jau cilindriuko gumas, nes nudazius jas kartu su suportu tik sutrumpins ju gyvenima - suaizes, sutrukines, ko pasekoje cilindriukui bus amen nuo dulkiu, smelio ir kitu velniu.

Toliau seke dazymas. Daziau tiek nesejus, tiek suportus du kartus. Laiko tarpas tarp dazymu ~5val.  Oo)

Jau surinkta  :G

Naudojau ale suportu dazus (speju  :D) pirktus Senukuose uz ~16lt.

Taip pat pasikeiciau priekines kaladeles, nes ant senuju buvo vos pora-trejeta milimetru mesos.  (z)

Tokios tokeles, laukite tesinio  :D

saras669

• Svečias
mldc (y) as su teptuku taipat nusidaziau :D

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
kam tiap sugolfinti masina reik su tais raudonais suportais? prie ko cia jie iswis dera? prie baltos spalwos? prie sidabriniu ratlankiu? ar prie juodu moldingu? :) sorry.. negrazu man...

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
kam tiap sugolfinti masina reik su tais raudonais suportais? prie ko cia jie iswis dera? prie baltos spalwos? prie sidabriniu ratlankiu? ar prie juodu moldingu? :) sorry.. negrazu man...

Man tikrai geriau nei surudije, apkirmije suportai. Juodai dazyt nenorejau, tai nudaziau raudonai. O prie ko dera? Juoda/Balta/Raudona man yra derancios spalvos, ka nori tu sakyk. :P Visiems neitiksi, vieniems grazu - kitiems ne. ;)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
:) na taip.. faktas kaip blynas kad skoniais skirias... tj galejai det baltus, man rodos graziau butu buwe.. tai as tau ir nesakau kad juos reikia palikt surudijusius, tik nesugolfinti reikia.. o gali pwz argumentuot sawo toky sprendima? kodel dazei radonai? kad atkreiptu demesy i suportos ale 'sportiniai'? ar kad numushtu waizda nuo grazaus balto kupo i raudonus st suportus? ar wat del intereso, ka djuodu neturejau tai dejau raudonai? :) kupas tikrai neeiliniskai orginaliai grazus.. na tik groteles kamei mesciau lauk.. kai darzine betkokia auto man su jom atrodo.. gereu plastmasines be jokio zenklo.. ir tikrai ne tu wiena toks esi, kada auto yra nu tikrai grazi, priwaizuoja, sustoja, zwilgsni nuleidi zemyn o ten geltona/raudona/melyna t.t na man iskart i toky tiurlinga uznesa ir lauki kol is masinos islips koka 18m katik isilaikes teises ir tewo auto suportus tiap nuputes :D

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
restauravimas ir rudziu naikinimas liuks, bet as irgi pasirodysiu konservatyvus - ir sau daziau juodai, ir kitiems patarciau  ;)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
:) na taip.. faktas kaip blynas kad skoniais skirias... tj galejai det baltus, man rodos graziau butu buwe.. tai as tau ir nesakau kad juos reikia palikt surudijusius, tik nesugolfinti reikia.. o gali pwz argumentuot sawo toky sprendima? kodel dazei radonai? kad atkreiptu demesy i suportos ale 'sportiniai'? ar kad numushtu waizda nuo grazaus balto kupo i raudonus st suportus? ar wat del intereso, ka djuodu neturejau tai dejau raudonai? :) kupas tikrai neeiliniskai orginaliai grazus.. na tik groteles kamei mesciau lauk.. kai darzine betkokia auto man su jom atrodo.. gereu plastmasines be jokio zenklo.. ir tikrai ne tu wiena toks esi, kada auto yra nu tikrai grazi, priwaizuoja, sustoja, zwilgsni nuleidi zemyn o ten geltona/raudona/melyna t.t na man iskart i toky tiurlinga uznesa ir lauki kol is masinos islips koka 18m katik isilaikes teises ir tewo auto suportus tiap nuputes :D

Tiesiog norejau isryskint suportus, nes man tai grazu. Nedaziau nei geltona, nei zalia, nei dar kokia spalva, bet butent raudona, nes, kaip jau minejau, ji man dera prie juodos/baltos spalvos. Ir dazus pirkau specialiai raudonus, o ne kaip tu minejai "neturejau juodu, tai dejau raudonus". :) Mano nuomone nepasikeis siuo atveju.  (h)
Del Kamei groteliu linkes is dalies sutikti su tavo nuomone, bet kolkas apsistojau ties jom. Nesinori pirkti FK groteliu, nes nezinau ar jos tiks mano akims. Kai rasiu proga pasimatuot, tada ir nuspresiu ar det jas ar apsistot ties Kamei.
Dekui uz kritika, ji visada laukiama.  ;)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
seip siulau fotozopu uzmesk ant suportu balta spalwa  :) jei teisingia paziuresi, manau pasikeis nuomone :) mano waizduote paziurejus balti suportukai tikrai jei ne 100 tai 10 kart tikrai graziau bus :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
seip siulau fotozopu uzmesk ant suportu balta spalwa  :) jei teisingia paziuresi, manau pasikeis nuomone :) mano waizduote paziurejus balti suportukai tikrai jei ne 100 tai 10 kart tikrai graziau bus :)

Mano nuomone balti suportai butu labai nepraktiskas dalykas, dar blogiau nei raudoni. Kodel? Todel, kad bedildamos stadziu kaladeles, stabdziu diskai, purvas, smelis ir pan. greitai uznestu ta balta spalva ir ji taptu tiesiog pilka. Ko pasekoje butu tokie patys, kaip nedazyti. :)
Na bet reikes paziuret kaip atrodytu balti. ;)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
OT.: padarysiu as keleta foto su ikiriomis vietelemis kur lenda rudeles, reikes tavo konsultacijos ka su jomis daryti ir kaip jas paslepti smarkiai neploninant pinigines, jei galima. :)

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
pritariu del groteliu (+) o siaip bendrai coupas graziai atrodo, db net sumasciau ar bus prie ko prisikabint :D :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
pritariu del groteliu (+) o siaip bendrai coupas graziai atrodo, db net sumasciau ar bus prie ko prisikabint :D :D

Bus bus, yra siokios tokios smulkmes, bet viskas sutvarkoma. :P :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
atstumk pas mane ir sutarim mes t aplona kaina uztwarkymo :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Zadetos foto su ikiriomis rudelemis. Ka su jomis daryti? Apejau visa masina ir radau tik vienoj vietoj rudeles - ant galines kebulo dalies. Nei ant arku, nei ant dureliu apaciu, nei ant slenksciu, nei ant bagazines dangcio, nei virs priekinio stiklo ir t.t. Niekur nieko nera isskyrus pradedancias lysti rudeles virs arku, ties galiniais soniniais stiklais. Ne po gumom, bet grynai ant "lygios" vietos. Ir kas keisciausia, kad abiejuose sonuose. Ka patartumet daryt? Vos ne puse masinos dazyt nelabai turiu noro. Mastau apie tu vietu isgramdyma, issveitima ir "uzauginima" dazais, o veliau supoleravima. Pasiteisintu toks darbas?  ?!?

Foto, kad butu aiskiau apie ka sneku. Tos pradedancios lysti rudeles vos 1-2mm skersmens isoreje. Kas darosi apacioj - dar nezinau. Bet is pirmo zvilgsnio, tai apacioje nieko baisaus kolkas nera.:

Laukiu komentaru ir patarimu. Galiu atsiusti didesnio formato nuotraukas, jei kamnors nuo to bus aiskiau.  8:8

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
su dazais ilgai wargsi kol uzauginsi :) nors ir wisiskai neskiestais, tirshkais.. ten milimetrinis ju storis.. na poto gali lako uztashkuot ir bandyt pripoliruot, aisku tos akeles wistiek matysis, nepaslepsi ju taip kad wisiskai nesimatytu.. o ir tiap atsargiai nzn kaip ta rudele sissweist iki mettalo reiktu kad nepazeist aplink dar keliu cm..

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
su dazais ilgai wargsi kol uzauginsi :) nors ir wisiskai neskiestais, tirshkais.. ten milimetrinis ju storis.. na poto gali lako uztashkuot ir bandyt pripoliruot, aisku tos akeles wistiek matysis, nepaslepsi ju taip kad wisiskai nesimatytu.. o ir tiap atsargiai nzn kaip ta rudele sissweist iki mettalo reiktu kad nepazeist aplink dar keliu cm..

Bet bandyti verta? :) Ant kapoto akmenuku isdauzymus taip slepiau, tai gan normaliai pasislepe auginant dazais tos isdauzytos vietos. Teliko tik supoliruot.
Siaip masina kazkada buvus perdazyta italuose tais dazais kur dazai ir lakas kartu. Akriliniais ar kaip ten. Tai manau turetu buti lengviau paslepti tas vieteles issveitus jas.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
aaa.. ko iskart nesakei kad akrilas :) tada gali megynt,, wistiek jei pasistenksi bus graizu anie yra :)