Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 531544 kartus)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
:) na taip.. faktas kaip blynas kad skoniais skirias... tj galejai det baltus, man rodos graziau butu buwe.. tai as tau ir nesakau kad juos reikia palikt surudijusius, tik nesugolfinti reikia.. o gali pwz argumentuot sawo toky sprendima? kodel dazei radonai? kad atkreiptu demesy i suportos ale 'sportiniai'? ar kad numushtu waizda nuo grazaus balto kupo i raudonus st suportus? ar wat del intereso, ka djuodu neturejau tai dejau raudonai? :) kupas tikrai neeiliniskai orginaliai grazus.. na tik groteles kamei mesciau lauk.. kai darzine betkokia auto man su jom atrodo.. gereu plastmasines be jokio zenklo.. ir tikrai ne tu wiena toks esi, kada auto yra nu tikrai grazi, priwaizuoja, sustoja, zwilgsni nuleidi zemyn o ten geltona/raudona/melyna t.t na man iskart i toky tiurlinga uznesa ir lauki kol is masinos islips koka 18m katik isilaikes teises ir tewo auto suportus tiap nuputes :D

Tiesiog norejau isryskint suportus, nes man tai grazu. Nedaziau nei geltona, nei zalia, nei dar kokia spalva, bet butent raudona, nes, kaip jau minejau, ji man dera prie juodos/baltos spalvos. Ir dazus pirkau specialiai raudonus, o ne kaip tu minejai "neturejau juodu, tai dejau raudonus". :) Mano nuomone nepasikeis siuo atveju.  (h)
Del Kamei groteliu linkes is dalies sutikti su tavo nuomone, bet kolkas apsistojau ties jom. Nesinori pirkti FK groteliu, nes nezinau ar jos tiks mano akims. Kai rasiu proga pasimatuot, tada ir nuspresiu ar det jas ar apsistot ties Kamei.
Dekui uz kritika, ji visada laukiama.  ;)