Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 536356 kartus)

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
Re: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant
« Atsakymas #3050: 2015 Gegužės 04, 11:52:01 »
keistu zmoniu yra :) perdazyta masina, gerai atrodo, ko dar truksta, tie kurie su padidinamuoju stiklu ejo apie ta masina ir po to sako pabaikta, tai primena man pazystama viena kuris nusiperka batukus kokius tipo ale firminius, lauke stovim asvaltuotoje aiksteje ir buvo slapias asvaltas  po lietaus, sakau einam iki maximos :D sako blea bet tu paziuret visur pelkiu , vandens  pilna, ispurvinsiu savo batukus, suslapinsiu: ne ne neisiu as pabusiu masinoi sako:D toki stiliu man primena tie lediniu masinu turetojai kurie kabinejasi prie bet ko jiem viskas blogai ir su masina jie negali i zolyna ivaziuoti nes o jei zolyte nubraizys dazus ar dugna subraizys ir tt ir tt , jei kada ateityje pardavinesiu masina, tikrai audiklube nedesiu skelbimo ir pan, nes  lediniu masinu turetojam ji bus vistiek pabaikta.  stingeri maziau imk i galva kas ka sako, atsistojus nuo masinos per metra jei nieko nesimato tai net nepradek ce stresuoti del perdazymo dar karta, aisku jei pinigu neturi kur deti dazyk dar karta, vistiek masina jei eksplotuojama bus visokiu bairiu , kaip pvz pas mane laukiniai katina nubraize masina per ziema naktimis sildesi matomai. matosi tik atsigulus ant kapoto  priejus prie priekio stovint nlb matosi ir neimu i galva visiskai :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Gegužės 04, 11:56:27 sukūrė Donatas »