Citata iš: siomka 2010 Rugsėjo 11, 21:12:54 Citata iš: quattre 2010 Rugsėjo 11, 20:49:53 tai copy paste reiktu tam chipukui padaryt, kad paziuret kas jo viduriuose is kitos puses esu turejes MTM chipa...tai homemade'as suprogramuotas su WB buvo geresnis Ir anaiptol ne slegyje esme jau ne is vieno girdziu apie ta chipa ir pats isitikinau, kad masina valina nesveikai su juo, 1,5 bar pucia jei gerai pamenu, beja jo ankstesnis savininkas siule kompa man visa imti, nes turejo dvi kopijas is kuriu viena yra sitamna,del to ir idomu siaip jau MTM'as deklaruodavo 3B motorui ~ 260ag. Bet cia sausa teorija O overboostas 1.5 bar tai cia praktiskai "standartas" gaudant niutionus
Citata iš: quattre 2010 Rugsėjo 11, 20:49:53 tai copy paste reiktu tam chipukui padaryt, kad paziuret kas jo viduriuose is kitos puses esu turejes MTM chipa...tai homemade'as suprogramuotas su WB buvo geresnis Ir anaiptol ne slegyje esme jau ne is vieno girdziu apie ta chipa ir pats isitikinau, kad masina valina nesveikai su juo, 1,5 bar pucia jei gerai pamenu, beja jo ankstesnis savininkas siule kompa man visa imti, nes turejo dvi kopijas is kuriu viena yra sitam
tai copy paste reiktu tam chipukui padaryt, kad paziuret kas jo viduriuose is kitos puses esu turejes MTM chipa...tai homemade'as suprogramuotas su WB buvo geresnis Ir anaiptol ne slegyje esme