Betkokiu atveju sitie daug geriau ,nei svarkes tie melyni
, sitie gan normaliai,tik man asmeniskai kazkaip lyg sendintu masina
Bet siaip pas sitas c4, a6 (c4) dar nemaciau kad nors viena su lesiais ir xenonais spigintu, visos labai graziai,tvarkingai sviecia ,ar su xenonais,ar ne, matyt lesis kokybiskai padarytas
Tik tiesa, negirdejau dar nei vieno,kuris dziaugtusi lesiu apsvietimu pas c4 ar sitas a6,su paprastom lemputem
Xenonai tikrai kazkiek pagerina situacija 
lesis visai kitaip fokusuoja/brezia tikslia linija negu reflektorius uztai jis neakina, nesvarbu kaitrine ar xenonas, aisku jei lesis originalus, nes viena mano fara kuria neseniai pakeiciau buvo TYC tai tikrai akino. dar akinimui labai priduoda nesvarus stiklas, reikia priziuret kad svarus stiklai butu ipratau su skuduriuku pasivalyt kad nebutu uznesta purvais.
kas del apsvietimo tai cia galima sakyt vienas is pirmuju audi pastatytu lesiu, tik s2 berods anksciau atsirado tai ko isjo noret, istiesu sviecia prastai, sudejus ksenonus pagereja matomumas, o kai juos pakeiciau is 35 i 55w dar pagerejo. dabar sviecia kaip normali lempa, tiesa pas zmonos auto kadangi nelesis sudetos tos padidinto galingumo philips extreem tai sviecia jos geriau negu mano tie xenon