Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Shalcio garaziukas 313 A6 facelift past, dabar BMW 745 D  (Skaityta 82426 kartus)

Neprisijungęs Vitalikaz

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 393
    • Žiūrėti profilį
tai shaltis atgal ta bmw jam gali parduot :D sake gi nori clk :)

CLS

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
vo cls as irgi noreciau, tik su vidum pas juos problema, kaip senam agurke...
p.s. kiek uz toki reikejo atiduot... jauciu 20euru neuzteko...  (z)
nezinau as tai pries tuos didelius dyzelinius motorus-ekonomijos dideles nera, o visokie menkniekiai daxuja kainuoja.. dvi turbos aisku ir t.t... nors norejau isbandyt phaeton 5.0tdi, bet tai kai paskaiciavau... servisas nesveikas, o sanaudos ir trauka niekuom nepranasesne uz tarkim koki e60 530d...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 23, 10:53:11 sukūrė rafinuotas »

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
ekonomijos nera ? kad lyg pats shaltis sake pas ji cia 4.4 ar 4.5dyzelis , ir kad mieste berods jam ~12-13l dyzelio , o kai kw virs 200 tai skaitau ekonomiska

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
tai zinok man irgi panasus jausmas dabar atsisedi i betkokia auto, atrodo bl nieko gero, kad ir geru metu, bet ilipus i kazka kito atrodo kad i ziguli atsisedai. po tokios auto kazka issirinkt tikrai sunku.
del ekonomijos kuro atzvilgiu tai nepasakyciau kad daug valgo, nes c5 valgydavo 10 tarkim, o galia dabar padidejus dvigubai, tai tas pora litru skirtumas nera didelis. jeigu su juo vazinetum kasdien po kelis simtus kilu, tai susidarytu, bet pvz trasoi vaziuojant valgo nuo 8 jeigu ekonomiskai vaziuot, tai tas pats kas ir c5.Detaliu atvilgiu islaikymas tikrai nepigus, bet ir zinai uz ka moki - uz komforta. tmt labai  nenugasdino kai buvau nuvares, sake nera kazkokiu probleminiu vietu pas juos kad smarkiai byretu.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
tai zinok man irgi panasus jausmas dabar atsisedi i betkokia auto, atrodo bl nieko gero, kad ir geru metu, bet ilipus i kazka kito atrodo kad i ziguli atsisedai. po tokios auto kazka issirinkt tikrai sunku.
del ekonomijos kuro atzvilgiu tai nepasakyciau kad daug valgo, nes c5 valgydavo 10 tarkim, o galia dabar padidejus dvigubai, tai tas pora litru skirtumas nera didelis. jeigu su juo vazinetum kasdien po kelis simtus kilu, tai susidarytu, bet pvz trasoi vaziuojant valgo nuo 8 jeigu ekonomiskai vaziuot, tai tas pats kas ir c5.Detaliu atvilgiu islaikymas tikrai nepigus, bet ir zinai uz ka moki - uz komforta. tmt labai  nenugasdino kai buvau nuvares, sake nera kazkokiu probleminiu vietu pas juos kad smarkiai byretu.

tai tu lygini audi su bmw, ir dar audi senesne.. bet kad ir paemus pvz 5er 530d.. trauka nekazkiek ten ir skirtusi, o sanaudos ir eksploatacija tai zenkliai.. o komfortas aisku skiriasi, bet man asmeniskai, jei prefacelift e65, tai gal net maloniau e60 sedeti viduje..

Neprisijungęs LK

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Nejaugi tiek skiriasi komfortas tarp A8 ir 7 klasės? :O

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Nejaugi tiek skiriasi komfortas tarp A8 ir 7 klasės? :O

Jis pries tai turejo A6, ne A8, tai jas ir lygina ;)

• Žiūrėti profilį
siuo atveju taip  :)

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį

tai tu lygini audi su bmw, ir dar audi senesne.. bet kad ir paemus pvz 5er 530d.. trauka nekazkiek ten ir skirtusi, o sanaudos ir eksploatacija tai zenkliai.. o komfortas aisku skiriasi, bet man asmeniskai, jei prefacelift e65, tai gal net maloniau e60 sedeti viduje..

Rafi petakas tikrai prastesnis už E65 ;)
tekopaturėt abu... bet E65 tai daiktas  (+)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
nu pitakas tokia labiau darbine, o simioras jau kazkas tokio prabangesnio... bet krautis del parktroniku kiekviena nakti irgi abydna  :V
P.S. 745 ir 745d turbut vaziuoja +- panasiai, o 745 sanaudos vidutines 10.9 o 745d 9.5.. 1.5litro... manau nera toks jau didelis skirtumas.. remonto ir aptarnavimo kastai gerokai skirias.. plius i 4.5 benza gali ir dujas idet...

• Žiūrėti profilį
nu bet dujos i 65, ir dar 4.5 kazkaip man nenormalu.  gal cia tik mano tokia nuomone apie kopustus ,  bet jau geriau betkoks traktorius nei bezdalai

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
nu bet dujos i 65, ir dar 4.5 kazkaip man nenormalu.  gal cia tik mano tokia nuomone apie kopustus ,  bet jau geriau betkoks traktorius nei bezdalai
o mano nuomone, tai atvirksciai jau geriau bezdalai negu traktorius

Neprisijungęs Paujus

• Įrašai: 63
    • Žiūrėti profilį
Geriausiai kai uz kito bent keliais cemais ilgesnis...  ff

• Žiūrėti profilį
turejau viena auto labai labai senai su bezdalais, nuo to laiko manes nezavi.
protingas traktorius vaziavimu netik kad ne prasciau uz benza bet net geriau jau nekalbant apie kopustus. niekada manau nebeturesiu benzo, juo labiau kopustu

• Žiūrėti profilį
Geriausiai kai uz kito bent keliais cemais ilgesnis...  ff
pats sugalvojai ar padejo kas nors?

• Žiūrėti profilį
turejau viena auto labai labai senai su bezdalais, nuo to laiko manes nezavi.
protingas traktorius vaziavimu netik kad ne prasciau uz benza bet net geriau jau nekalbant apie kopustus. niekada manau nebeturesiu benzo, juo labiau kopustu
na gali but, as tai vaziuoju dujom taip pat kaip benzinu tai pries dujas nieko blogo neturiu, vazinejau ir karts nuo karto tenka pavazinet su dyzeliais ir naujais pakankamai, tai galiu pasakyt tik tiek traktorius ir lieka traktorium, vienintelis pliusas tai gerai juntamas sukimo momentas, cia tik mano nuomone

Neprisijungęs Paujus

• Žiūrėti profilį
padejau o ne padejo  ;)

• Žiūrėti profilį
cia kazkur bmw klube buvau rades info, is cia matosi kad traktorius nieko ne prasciau uz benza. o ant duju taip nevaziuos vistiek. pilantis dyzeli zalia is kolonkes nemanau kad verta pirkt bezna ir vazinet su dujom. va skaiciai
e65/e66 745d 329ag 750nm/1900aps 0-100 6,6s
e65/e66 745i 333ag 450nm/3600aps 0-100 6,3s

• Žiūrėti profilį
padejau o ne padejo  ;)
o burbulai nejo is taziko kai dejai

Neprisijungęs Paujus

• Žiūrėti profilį
padeti ir deti du skirtingi dalykai,
eik geriau apie bezdalus ir traktorius toliau diskutuoti  :)

• Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
cia kazkur bmw klube buvau rades info, is cia matosi kad traktorius nieko ne prasciau uz benza. o ant duju taip nevaziuos vistiek. pilantis dyzeli zalia is kolonkes nemanau kad verta pirkt bezna ir vazinet su dujom. va skaiciai
e65/e66 745d 329ag 750nm/1900aps 0-100 6,6s
e65/e66 745i 333ag 450nm/3600aps 0-100 6,3s
as nesakau, kad traktorius netraukia, traukia gerai, bet vistiek lieka traktorium o apie dujas mazai ziniu turi uztat gal taip galvoji, dujom galima padaryt taip kad trauktu geriau nei benzu

• Žiūrėti profilį
teko vazinet tik su tom kur saudydavo, ir sulankstydavo kazkokia ten skardine  :-] :D

• Žiūrėti profilį
ir apskritai labai idomu kodel i benzus didelio litrazo turbu nededa(neskaitant sportiniu auto), kad butu lygios galimybes pvz 4,5 dyzelis prie 4,5 benza bet su turbom

• Žiūrėti profilį
teko vazinet tik su tom kur saudydavo, ir sulankstydavo kazkokia ten skardine  :-] :D
tada pilnai suprantu kodel tu pries dujas  :D