Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Shalcio garaziukas 313 A6 facelift past, dabar BMW 745 D  (Skaityta 87029 kartus)

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
tai zinok man irgi panasus jausmas dabar atsisedi i betkokia auto, atrodo bl nieko gero, kad ir geru metu, bet ilipus i kazka kito atrodo kad i ziguli atsisedai. po tokios auto kazka issirinkt tikrai sunku.
del ekonomijos kuro atzvilgiu tai nepasakyciau kad daug valgo, nes c5 valgydavo 10 tarkim, o galia dabar padidejus dvigubai, tai tas pora litru skirtumas nera didelis. jeigu su juo vazinetum kasdien po kelis simtus kilu, tai susidarytu, bet pvz trasoi vaziuojant valgo nuo 8 jeigu ekonomiskai vaziuot, tai tas pats kas ir c5.Detaliu atvilgiu islaikymas tikrai nepigus, bet ir zinai uz ka moki - uz komforta. tmt labai  nenugasdino kai buvau nuvares, sake nera kazkokiu probleminiu vietu pas juos kad smarkiai byretu.

tai tu lygini audi su bmw, ir dar audi senesne.. bet kad ir paemus pvz 5er 530d.. trauka nekazkiek ten ir skirtusi, o sanaudos ir eksploatacija tai zenkliai.. o komfortas aisku skiriasi, bet man asmeniskai, jei prefacelift e65, tai gal net maloniau e60 sedeti viduje..

Rafi petakas tikrai prastesnis už E65 ;)
tekopaturėt abu... bet E65 tai daiktas  (+)