Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Shalcio garaziukas 313 A6 facelift past, dabar BMW 745 D  (Skaityta 87357 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
gerai kad as lietuvoi gyvenu  :D gali sau tas taisykles pasilaikyt:)))) kaip ir tamsinimas kuris cia yra leistinas,o kad jum kaifas ant manes pastumt tai galiu pasakyt - paziurekit i save pradziai,jei kiekvienas kistu tiek kiek as i masinos tech bukle,neskaiciuojant isvaizdos  tai avaringumas kokia 70 proc sumazetu:)))))))))

del avaringumo tai nusisnekejai totaliai.. bet uzteks terst tema, geros dienos visiem  (h)

gal naujom padangom kaip as vazineji ? cia siaip pradziai ;) geros dienos ir tau ;)
kojos luz mano  priesrukinius spardyt ;) eik pastumsi ant kaimyno juozo kaimecio,kai paaugsi pakalbesim...
idomu ar nepatruktom kojas belauzydamas? ?!? vis geriau nei isiketus fotkins valty ir primest novaji rusky  :))))))
jei dar turi pasiulymi i pm is pagarbos shalciu netersiu jo temos daugiau  ;)

ka tu cia kliedi aplamai ? kokia valti ? :D  eik bulka is balionelio persidazysi,naujas lietuvis bl.et:))))) atsidarykit nuskriaustu kampeli nuo manes ir buriokites,galit mano nuotraukas degint:))))))) juokdariai :D :D :D  kaip supuola visi,shakalai,po viena ko tylit ? :D
Jau keiktis pradedi, tai nebeturi ką pasakyt. Nematau prasmės diskutuot, vistiek TU BÛSI TEISUS.  ;)

cia aplamai ne tau adresuota,ar jauties uzkalbintas labai stipriai ?

nu ir ka cia tos padangos naujos turetu pasakyt? kad cia atsigaves esi ar ka dar? ziemines pas mane naujos ir ka?

realiai jauneli jau rimtai juokingai atrodai...  :-] :D

apie avaringuma,gaudik tema...