Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sanmarko4 OOOO B5 142kW Avant (vel ne RWD)  (Skaityta 115591 kartus)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
Galimas varijantas gal kokem purvyne buvai ir purvas ar primustas sniegiukas prilaike guma ir pusasis sukosi guma vietoje stovejo kol pradejo suktis todel ir prasukta, as ir buvau taip rades :D
Siaip sitas variantas man nuo pat pradziu atrodo vienintelis galimas, kadangi istiesu i bruzgynus kartais megstu ivaziuot. Tik ji laikinau atmeciau ieskodamas kitu priezasciu, nes sis atrode labai jau retai pasitaikantis. Taciau kogero jis bus tas, kuris ir buvo :D

P.S. siandiena daug smagesne bedele apturejau. Jau nuo pat pirkimo sankaba labai aukstai veike, pries gera menesi jau pradejau ja prasukinet ir siandiena jau masina tapo visai nevaziuojanti :) Ryt nusiiminesiu deze, iki antradieno planuoju pabaigt darbus. Tiksliau privalau juos pabaigt kuo greiciau, nes man Audi butina Q Ziemai ;)
Greitu metu sulauksite nauju nuotrauku ir manau padarysiu lietuviska manuala kaip pasikeisti B5 sankaba ;)

Beje, gal kasnors esate bande sankabos diskelio antsekala is Autoaibes tiesiog perkbiedyt? Ar ilgai jie tarnauja?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 26, 09:32:08 sukūrė Sanmarko4 »