Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Rimos a4 66kw  (Skaityta 4106 kartus)

Neprisijungęs rimgaila

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
Rimos a4 66kw
« Topic Start: 2015 Spalio 16, 16:06:59 »
Sveikučiai, esu Rimantas visiškas kaunietis  :D ketvirkė jau pas mane rankose beveik vienerius metus, nuo to laiko "sėkmingai" eksploatuoju, kabutėse, nes vis dėl to iškrėtė man ji šposų  :D

Pati mašina nėra gausios komplektacijos, galima sakyti standartinė vis dėl to 1,9 66kw

* 2 El langai
* Parktronikai
* Klimatronikas
* Kakavos spalvos pilna oda
* Visišiko tinginio spalva
* Šildomi veidrodėliai
Kai tik pas mane ji atkeliavo iš Alytaus rida buvo 167.000km dabar 181.000km, nežinau ar tikra, bet didelis šansas, kad tikra, kadangi buvo gavus į galinį sparną nesmarkiai ir buvo 1-2 metus stovėjus ir yra serviso knygos. Esu antras savininkas Lietuvoj, pirmoji registracija Belgija, moteris važinėjo ir tas jaučiasi  :-] buferiai pakramtyti, priekinio buferio lūpa buvo nuplėšta ir dar daugiau faktorių  :D

Teko tvarkyt starterį, važiuoklė priekinė praktiškai visa perrinkta, užgesinta air bag lemputė ( pasiteiravus elektrikas varžų nerado, sakė jog sėdynės airbagas užgrybavo ), freono vamzdelis pakeistas, nes prieš mane savininkas žiemą neįsiteko į posukį ir užlėkė ant bordiūro :D supirkti apatinės dalies plastikai ir posparnis pakeistas.
(tokie patvarkymai, tradiciniams modams studentiška kišenė neleidžia  :-/)

Dabar reikia  galinius diskus pasikeist su kaladėlėm, ilgų šviesų rankenėlę sutvarkyt, servisą padaryt ir bus galima į technikinį siųst  :-]
Užteks kalbų, vaizdinė medžiaga visada įdomiausia :D

Kažkaip iš galo neturiu nuotraukų  :D :D :D ( jam viskas gerai )

Tik pamatuoti

Magas dabar originalus

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Lapkričio 08, 12:48:00 sukūrė rimgaila »