Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Re: Realisto garažiukas. A4(b5) 1.9tdi quattro  (Skaityta 49278 kartus)

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Kiekvienam savo, bet trasoj maloniai tie v6 labai važiuoja, su 1,9 visvien netas.. Nu tiesa is pd teko su a6 c5 96kw vaziuot ,ta puse velnio ,bet man tie v6 nezinau malonus gal todel kad pamynus gerai furos motora primena,nu zodziu malonus balsas :D  O yaris priminei, irgi butent su 1,4 55kw dyzeliu, draugo pana turi, tai nuo 1,9 66kw+ audeles gauna i kupra kaip reikiant :D , aisku tas kad grezt reikia nelabai malonu, nu bet yra kaip yra. Nebeterškim žmogui temos, kiekvienam savo pasirinkimas,vienam patinka 2,5 v6 garsas ar šiaip važiavimas perka tokį, kitam 1,9 pirks tokį kiekvienas motoras turi savų pliusų...
Kuom tas malonumas pasireiškia? Didesnėm sanaudom? PD motoras labai gyvas iki 140 o daugiau ir nereikia. Garsas? Man patinka kai mašina tyliai važiuoja, v6 traktorius grynas, pd jau švelniau dirba. Na man pvz benzo garsas tai gražus didžialitražių, o tie dyzelių varganas. Galėčiau tau pirštine mest tavo 66kw audi su draugės yaris D4D motoru CR 55kw. Gal kad išdrystum ją pakelti? O gal sugebėtum dar ir lažintis iš kokių 1000Lt jei jau taip drąsiai teigi ? Yariso nereik drožt o tą sena variklį su VP siurbliu reikia smaugti kaip reikiant. Važiavimas tai man daug malonesnis su 1.9 stabilumas ir komfortas tai ne nuo variklio priklauso o nuo automobilio klasės. Tas 2,5 neturi savų pliusų (kalbant apie V6). Maluosi beveik kasdieną mieste, tai PD motoras žiauriai gyvas su juo visada ant pačio "piko" važiuoji. Tikrai jauti kad auto galinga, o su v6 dusulys iki kol nesmaugi, o sanaudos vos 1,5x didesnės. Tai kam reikia nevažiuojančios mašinos kurią reikia smaugt kad kažka aplenkt? Kalbėjau apie 110kw variklį. 132kw dar kažkiek geriau, bet neatperka jis su savo sanaudom tokio džiaugsmo... Va jei kalba eitu apie bmw 3.0d va ten bent jau verta kuro daugiau pilt, tai jis bent už savo važiuoja. O remonto išlaidom tai net nesulyginsi. Vien diržus kiek pakeist kainuoja, o dar velenai, tepalų kiek ten telpa. O ir jo konstrukcija gera, norint termostatą pasikeist reikia diržus nuimt :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 10, 16:54:38 sukūrė broodas »