Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Re: 2008 metu 2.7 tdi :) Pilna komplektacija :) Gal kiek sedynes issedetos, bet man  (Skaityta 7983 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kaip istikro tingisi man rasyti, smegenu daug nereikia, kad tikia nusipirkti, tik tevuku reikia paprasyti, plius yra kitu budu, viena mergina zinau su x6 vazineja, bet ji isvis bukagalve, visi litai uzsienyje ir per putyte, nemanau, kad tam reikia smegenu.
Viskas nerasau apie tai, diskusija be galo

Kritikuodamas ar kitaip vertindamas, pirmiausia paziurek i save, imesk cia i foruma, kokia auto tu sugebi nusipirkti ir islakyti, kaip tau sekasi tevelius ikalbeti ar kitaip uzdirbti.
Ir vel pasiziurek aplinkui, ar daug jaunu merginu su tokiom nuosavom auto vazineja? Ilgai ieskosi, tai tik patvirtina, kad galvoje turi buti smegenu, kad taip sugebeti :goodboy:
Kas liecia tavo pavyzdi su x6, tai vyrai bukaprociai kurie jai tas bapkes moka, o ji radus buda kaip isnaudoti gamtos duotus privalumus, geriau aisku maximos kasoje sedeti ir su troliku vazineti, oij kaip tada protingai atrodo :-]